На території радіозаводу може бути індустріальний парк


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 1 листопада


До суду скеровано справу щодо чоловіка, який збував наркотики і незаконно зберігав зброю

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, який через так звані «безконтактні закладки» налагодив збут психотропних речовин.


Через необережне поводження із вогнем у трьох районах горіли сміттєзвалища і трава

Впродовж вихідних рятувальники Черкащини ліквідували 4 пожежі сухої трави та сміття, що сталися у Черкаському, Уманському та Звенигородському районах.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 1 листопада


П’ятеро поліцейських-новобранців присягнули на вірність Українському народові

1 листопада на території Черкаського обласного Главку поліції, новобранці, які пройшли конкурсні відбори та вперше прийняті на службу до лав Національної поліції України, склали Присягу на вірність Українському народові.


Юні сміляни стали призерами Кубку України з традиційного карате

У Кропивницькому завершився Кубок України з традиційного карате. Честь Сміли захищали вихованці СК “Спарта”. За результатами змагань, сміляни вибороли 4 “срібні” медалі та 3 – “бронзові”.


У школах можуть з’явитися фахівці з безпеки

В Україні планують реалізувати проєкт «Вихователь безпеки», метою якого є сприяння ранньому виявленню та усуненню негативних явищ у школі.


Студенти-боксери – одні з найсильніших в Україні

Збірна команда Черкаської області, яку представляли переважно студенти з Умані. взяла участь у Чемпіонаті України з боксу серед студентів в місті Київ з 26 по 31 жовтня цього року. Загалом на змагання прибули 129 боксерів у 18 збірних командах з різних регіонів нашої держави. У загальнокомандному заліку збірна команда Черкащини вперше посіла ІІІ місце, поступившись […]


Цьогоріч у нашій області стали більше будувати інженерні споруди, але менше зводити будівель

У січні–вересні 2021 року підприємствами Черкаської області вироблено будівельної продукції та виконано будівельних робіт) на 2186,5 млн.грн. Про це повідомляє Головне управління статистики у Черкаській області.