Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 16 листопада


У Білозірській громаді привітали чемпіонів (відео)


Службова недбалість, ціною в 200 тисяч гривень: судитимуть керівника медзакладу

До суду скеровано обвинувальний акт щодо керівника одного з медичних закладів Чигирина за фактом службової недбалості під час використання коштів, призначених для боротьби з коронавірусом.


Сміляни стали переможцями на Кубку Миколаївської області з карате

13 листопада у Вознесенську Миколаївської області відбувся 25 Відкритий Кубок Миколаївської області з традиційного карате серед дітей, юнаків та юніорів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 16 листопада


Строки подання проєктів в області продовжили

Продовжено конкурс з визначення проектів, заходів для включення в календарний план Управління у справах сім’ї молоді та спорту Черкаської обласної держаної адміністрації на 2022 рік.


Гімназисти відзначили День толерантності

16 листопада – Міжнародний день толерантності. Учні гімназії та початкової школи взяли активну участь у проведенні тематичних заходів під гаслом: “Ми різні – в цьому наше багатство.


Професійне свято відзначають працівники радіо, телебачення та зв’язку

Міський голова Сергій Ананко та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Оксана Яценко привітали працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом, яке відзначається щорічно 16 листопада.


У смілянській школі вдосконалюють цифрові навички

Школа №7 активно долучилася до проведення «Місяця цифрової грамотності». На уроках інформатики учні вчилися захищати свої особисті дані та уникати шахрайства в соціальних мережах.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 16 листопада