Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 23 листопада


Розповідь про земляка: смілянин, який нині служить на передовій, у вільний час малює та робить тату

Віталій родом зі Сміли. У складі окремої механізованої бригади імені Костянтина Острозького бригади боронить країну вже другий рік. Зараз несе службу на передовій, проте, у вільний від чергування час – займається мистецтвом малювання.


30-річний чоловік викрав плитку, щоб викласти собі заїзд для авто

Сьогодні патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Нечуя-Левицького у Черкасах невідома особа вивозить тротуарну плитку.


З часу переходу у «червону» зону підприємців-порушників оштрафували майже на 250 тисяч гривень

Із переходом Черкащини в «червону» карантинну зону фахівці Держпродспоживслужби посилили перевірки за дотриманням епідемічних обмежень. За тиждень разом з іншими контролюючими органами вони провели 680 моніторингів.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 23 листопада


Лише 62% населених пунктів Черкащини мають встановлені територіальні межі

Обласне управління Держгеокадастру звертається до органів місцевого самоврядування з проханням поквапилися зі встановленням меж адміністративно-територіальних одиниць і внесенням відомостей про межі


Через нетверезого водія на перехресті сталас ДТП

Патрульні отримали виклик про те, що на перехресті вулиць 30-річчя Перемоги та Смілянська у Черкасах сталася ДТП за участі автомобілів Hyundai та Peugeot.


Після втручання Смілянської прокуратури товариство повернуло школі землю, вартістю майже 25 млн грн

Смілянська прокуратура звернулася до Господарського суду Черкаської області з позовною заявою про звільнення приватним товариством земельної ділянки. Після передачі справи до суду, відповідач добровільно виконав вимоги прокурорів і повернув навчальному закладу землю вартістю майже 25 млн грн. Провадження у справі суд закрив. Раніше прокурори встановили, що приватне товариство самовільно зайняло земельну ділянку, яка належить на […]


Підприємець, який нелегально продавав пальне, має сплатити 750 тисяч гривень штрафу

Фахівці обласного управління ДПС спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області та Нацполіції провели контрольно-перевірочні заходи.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 23 листопада