В Черкаській області на одну вакансію претендує майже півсотні безробітних

Протягом  2020 року роботодавці Черкаської області  проінформували обласну службу зайнятості про наявність  понад 30,4 тис. вакансій, що на 25% менше, ніж у  2019 році.


У Черкасах жінка викликала патрульних, бо підлітки закидали її будинок сніжками

Учора черкаські патрульні поліцейські отримали виклик щодо хуліганства. Заявниця повідомила, що підлітки кидаються сніжками по вікнах її будинку.


Водіїв просять під час ускладення погодних умов користуватися майданчиками для відстою

Під час негоди служба автомобільних доргі рекомендує водіям, передусім великогабаритного транспорту, користуватися майданчиками для відстою.


В області обговорили, як проводиться земельна реформа на Черкащині

Проведення земельної реформи, порядок проведення земельних торгів, механізм розпорядження землями сільськогосподарського призначення територіальними громадами.


У Смілі тимчасово не буде світла

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 1 до 7 лютого у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях


Відзавтра розпочнеться реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання

1 лютого розпочинається реєстрація учасників ЗНО. У 2021 році кожен учасник зовнішнього оцінювання може обрати для проходження тестування не більше п’яти навчальних предметів


Юних смілян навчили робити сонячні печі

Інженерія – це процес, під час якого теоретична наука набуває практичного застосування. Під час Інженерного тижня школа №7 перетворюилася на велику дослідницьку лабораторію


У селах протягом тижня відключатимуть світло. Графік

Смілянська філія ПАТ “Черкасиобленерего” проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 1 до 7 лютого у селах не буде світла:


Антиковідні уроки: у школі дітей навчили робити захисні щитки та саморобні санітайзери

Під час проведення інженерного тижня в школі, я обрала для роботи з дітьми наступну тематику: виготовлення захисних щитків для обличчя з учнями 5-В та 6-В класів


Середня зарплата на Черкащині перевищила у 2,3 «мінімалку»

Середня номінальна заробітна плата штатного працівника у грудні 2020 року склала 11 646 грн. Це у 2,3 раза вище рівня мінімальної заробітної плати (5000 грн)