Дороги з новим покриття (Відео)


У Смілі оновлено абсолютний температурний рекорд за жовтень

За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру, останні дні були досить щедрими на тепло. На багатьох метеостанціях було оновлено абсолютні максимуми температури дня, а в Смілі 18 жовтня навіть оновився абсолютний рекорд за жовтень +27°.


За 9 місяців є перевиконання бюджету (Відео)


На території Черкащини вже встановили 12 нових камер TruCam

В рамках впровадження заходів з підвищення рівня безпеки дорожнього руху та для оперативного контролю дорожньої обстановки, на автодорозі загального користування державного значення М-05 Київ-Одеса


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 19 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 19 жовтня


У Смілянському районі зловмисник вкрав велосипед, погрожуючи власнику ножем

До чергової частини Смілянського відділу поліції зателефонували жителі одного із районів міста та повідомили про розбійний напад. Вони розповіли поліцейським, що зловмисник проник на територію одного з дворів


Увага! Завтра на Черкащині очікується туман

За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру 20 жовтня на території Черкащини передабть штормове попередеження. Вночі та вранці 20 жовтня у Черкасах та місцями по області очікується туман, видимість 200-500 метрів.


Якої погоди чекати у Смілі 20 жовтня?

За прогнозом синоптиків метеостанції Сміли, вже завтра очікується збільшення хмарності, посилення вітру північно-західного напрямку та зниження температурного фону на 2-4º.


Смілянин успішно виступив на Міжнародному конкурсі-фестивалі гумору й сатири

Нещодавно смілянські театрали, вихованці студії “Міраж”, що діє при Будинку дитячої та юнацької творчості, побували в Одесі на Міжнародному конкурсі-фестивалі виконавців гумору і сатири, музичного фольклору імені Андрія Сови.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #4 від 19 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #4 від 19 жовтня