Змагання на Кубок міста з футболу стартували (Відео)


У Черкаському районі затримали смілянина, який викрадав велосипеди

В одному із сіл Черкаського району зловмисник викрав за один день три велосипеда, два з яких продав. За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження


У Смілі розпочалася боротьба за Кубок міста з футболу

10 жовтня на стадіоні “Юність” розпочалися змагання Кубку міста з футболу. Ці змагання щорічні і вже традиційні у спортивному календарі нашого міста.


“ВодГео”: пошук виходу з кризи (Відео)


У Смілі каратисти змагатимуться за Кубок Черкаської області

14 жовтня 2018 Кубок Черкаської області з традиційного карате прийматиме спортивна зала смілянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10. Початок змагань: 10-00. Адреса: м. Сміла, бул. Лобачевського, 2 ( спортивна зала смілянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 Смілянської міської ради Черкаської області), інформує «ЧЕмпіон».


Рятувальники Черкащини допомагають ліквідовувати наслідки пожежі у військовому арсеналі в Ічні

Управління ДСНС України у Черкаській області долучилося до роботи зведеного загону ДСНС України, який розгорнуто для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на військовому арсеналі у Чернігівській області.


Смілян запрошують разом відзначити День захисника України та День українського козацтва

12 жовтня о 14-30 у Міському будинку культури відбудеться святковий концерт, присвячений Дню захисника України та Дню українського козацтва.


До кінця жовтня пасажири станції ім. Т.Шевченка можуть їздити швидкісним потягом Київ–Запоріжжя щодня

Для покращення обслуговування пасажирів призначено додаткові рейси швидкісного поїзда Інтерсіті+ № 736/735 Київ – Запоріжжя – Київ з Києва та Запоріжжя на 13, 16, 20, 23, 27 та 30 жовтня 2018 року, по вівторках та суботах.


На Черкащині прогнозують погожі дні до кінця тижня

Антициклон зміцнює свої позиції. За інформацією Черкаського обласного гідрометцентру, у нашому регіоні збережуться відносно прохолодні ночі +3..+8º та сонячна погода


145 безробітних громадян з інвалідністю пройшли професійне навчання

Протягом січня-серпня 2018 року послуги Черкаської обласної служби зайнятості отримали 1,9 тис. безробітних осіб з інвалідністю.