Без сесії, але з виконкомом (Відео)


За підозрою в умисному вбивстві смілянина арештовано військовослужбовця

Смілянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного вбивства жителя м. Сміла, за ознаками кримінального правопорушення


12 жовтня без електроенергії залишаться жителі села Сердюківка

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 12 жовтня тимчасово без електропостачання залишаться мешканці двох вулиць села Сердюківка


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 11 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 11 жовтня


Жителі Черкащини в цьому році стали більше купувати ліків та медвиробів

За даними Головного управління статистики у Черкаській області станом на 1 січня 2018 року у підприємств – юридичних осіб області налічувалось 332 аптеки площею 21,8 тис.кв.м. та 115 аптечних пунктів площею 2,7 тис.кв.м.


Юні сміляни виступили на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби

З 4 до 6 жовтня у Южному (Одеська область) відбувся ХХХІІ відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений висадці Григорівського десанту і пам’яті першого президента борцівського клубу «Вольник» Геннадія Савєльєва.


Температурні контрасти осені на Черкащині

За інформацією обласного гідрометцентру на Черкащині продовжується панування антициклону, який формує суху, з температурними контрастами осінь.


Сміляни мають ще близько тижня, щоб встигнути подати проекти Громадського бюджету

Менше 10 днів залишилось до закінчення прийому проектів Громадського бюджету. За рішенням Координаційної ради з питань Громадського бюджету міста проекти можна подавати до 20 жовтня 2018 року.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #4 від 11 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #4 від 11 жовтня


Жителям Черкащини нагадують, як діяти, якщо у ресторані курять

В управлінні захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області нагадують, що робити, якщо у приміщенні ресторанів курять.