Квіти для міського парку (Відео)


Завдяки активним смілянам у парку з’явилася нова квіткова алея (Фоторепортаж)

У міському парку культури та відпочинку небайдужих та хазяйновитих смілян об’єднала акція озеленення. Висадити у парку квіти, кущі та навіть зробити цілу квіткову композицію – з такою пропозицією звернулися ініціатори акції


“Важкий” маршрут до Плескачівки (Відео)


Тиждень антиалкогольної та антинаркотичної пропаганди

У перший тиждень жовтня у школі №4 провели Тиждень антиалкогольної та антинаркотичної пропаганди. У закладі провели різноманітні заходи


Смілянські школярі продовжують допомагати українським захисникам

Традиційно колектив школи №1 проводить акції для підтримки воїнів АТО.  Ось і нині учні зібрали багато смаколиків, написали листи та виготовили листівки для воїнів.


Вітаємо з професійним свято!


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 5 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 5 жовтня


У трьох селах працівники Смілянського відділу Пенсійного фонду провели виїзний прийом

4 жовтня працівники Смілянського відділу управління ПФУ у Черкаській області провели виїзний прийом мешканців с. Тернівка, с. Санжариха та с. Попівка Смілянського району.


Якої погоди чекати на Черкащині у вихідні?

За інформацією Черкаського обласного центру з гідрометеорології  на Черкащині вже другу добу панує антициклон, центр якого переміщується по південній траєкторії на схід.


Шукали гриби – знайшли міни і снаряди

4 жовтня на спеціальному полігоні сапери аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС знищили 6 боєприпасів часів війни.