STOP торгівлі людьми (Відео)


На яких вулицях Сміли 19 жовтня не буде світла?

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи, тож на частині вулиць міста тимчасово відключать світло. Перелік вулиць міста, де відключатимуть електроенергію 19 жовтня


Визначено володарів Кубку міста (Відео)


Хто у Смілянському районі завтра буде без електроенергії?

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 19 жовтня тимчасово без електропостачання залишиться господарство у селі Голов’ятино.


Сесія: компромісу не знайшли (Відео)


У Смілі зарибнили водойми

Водойми Сміли зарибнили білим амуром. Про це інформує видання «Про ВСЕ» з посиланням на голову організації ГО “Об’єднання підводних мисливців та рибалок Черкащини” Іллю Слободяника.


Сміляни пройшли ходою за свободу (Фото)

18 жовтня, який з 2007 року започаткований Європейським Парламентом як Європейський день боротьби з торгівлею людьми, у Смілі відбулася вулична акція «Хода за свободу».


Якої погоди чекати на Смілянщині 19 жовтня?

На Смілянщині триває бабине літо з усіма його звичайними атрибутами: сонцем і відсутністю дощів, слабким вітром і аномальним теплом.


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 18 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 18 жовтня


На траси Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань та Київ-Одеса вивели снігоочисні автомобілі

Під керівництвом представників Служби автомобільних доріг у Черкаській області 17 жовтня були проведені тренування щодо спроможності дорожньо-експлуатаційних організацій