Сміляни стали призерами регіонального турніру з фінансової грамотності

27 жовтня на базі Черкаського університету банківської справи відбувся ІІ Регіональний турнір з фінансової грамотності. Цього року в турнірі змагалося 12 команд з різних куточків Черкаської області. 


На яких вулицях Сміли до кінця жовтня тимчасово відключатимуть світло?

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи, тож на частині вулиць міста тимчасово відключать світло. Протягом трьох днів, з 29 до 31 жовтня, ремонтні роботи проводитимуть


У Великій Яблунівці завтра тимчасово не буде електроенергії

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 29 жовтня без електропостачання залишаться мешканці вулиці Вишнева у Великій Яблунівці.


Смілянські податківці нагадують про нові мінімальні ціни на алкоголь

У Смілянській податковій повідомляють, постановою Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року № 748 «Про внесення змін у додаток до постанови Кабінету Міністрів України від 30 жовтня 2008 року № 957» (далі – Постанова № 748) прийнято рішення здійснити коригування мінімальних цін на алкогольні напої.


Мисливцям нагадують, як правильно заповнити платіжні документи

Із третього листопада на Черкащині розпочинається сезон полювання на пранокопитних та хутрових диких тварин. В Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства нагадують


Українці стали активніше захищати свої права

Дедалі більше українців звертаються до системи безоплатної правової допомоги. Зростає як кількість звернень за правовими консультаціями, так і випадки представництва інтересів вразливих категорій у судах.


Дорогі ветерани, учасники бойових дій, шановні сміляни!

Прийміть щирі вітання з нагоди 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників. Цими осінніми днями багато десятиріч тому на українську землю прийшов мир, за який довелося сплатити найвищу ціну – ціну крові й життя.


Дорогі визволителі України! Ветерани Другої світової війни!

Від щирого серця вітаємо вас з річницею визволення України від фашистських загарбників!


Шановні працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня автомобіліста і дорожника! У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства міста.


28 жовтня – День автомобіліста і дорожника

Ось вже 40 років, як в останню неділю жовтня працівники автомобільного транспорту відзначають своє професійне свято. І це є не тільки доброю традицією, а й визнанням заслуг тих, хто становить величезну армію водіїв