Благодійний ярмарок у колегіумі (Відео)


Жителям Черкащини нагадують про державну підтримку тваринництва у домогосподарствах

До Управління агропромислового розвитку із початку року надійшло 1988 документів на 3510 голів молодняку великої рогатої худоби.


За місяць ціни на споживчі товари в Черкаській області зросли майже на 1,5%

Споживчі ціни в Черкаській області у вересні порівняно з попереднім місяцем зросли на 1,4%. Про це інформують у головному управлінні статистики у Черкаській області.


Жителям Черкащини радять почекати із посадкою городніх культур

Осінь – пора збору врожаю та підготовки до нового сезону. Також на цей час припадають посадки озимого часнику, цибулі, моркви, петрушки, пастернаку та інших культур. Озима посадка цих культур дозволяє отримати стиглі овочі


Через реструктуризацію станції смілянські лісівники не зможуть постачати лісопродукцію

12 жовтня в малій залі райдержадміністрації відбулася робоча нарада за участі відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації, представників Балаклеївської сільської ради


Найбільш запитувані та високооплачувані професії на Черкащині

Протягом січня-вересень 2018 року до центрів зайнятості Черкаської області та філій Черкаського ОЦЗ надійшло 32,5 тис. вакансій від роботодавців регіону.


Юні смілянські театрали завітали у школу-інтернат із виставами казок та ярмарком

Вихованці зразкового художнього колективу дитячого театру «Мікс» (керівник Інна Воробйова), що діє при Будинку дитячої та юнацької творчості


Метеорологи розповіли, якої погоди чекати на Смілянщині у другій декаді жовтня

За даними метеостанції Сміла, в першій декаді жовтня спостерігалась погода зі звичайним для цієї пори середнім температурним фоном та незначними опадами. При цьому, вона була надзвичайно сонячною.


ДФС надає змогу бізнесові вийти з «тіні» та надалі працювати сумлінно

Як зазначив в.о. начальника слідчого управління фінансових розслідувань полковник податкової міліції Сергій Вій, за 9 місяців п.р. слідчим управлінням закінчено розслідування 18 кримінальних проваджень, з яких 2 кримінальні провадження щодо організованих злочинних угруповань, причетних до незаконного обігу підакцизних товарів.


«Козацька наснага» смілянської молоді

Відповідно до Положення про Всеукраїнські спортивні ігри, у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів  провели спортивні змагання “Козацька наснага”.