Оголосили про початок опалювального сезону (Відео)


У Великій Яблунівці завтра не буде електроенергії

Згідно графіку планових відключень у зв’язку з проведенням ремонтних робіт працівниками Смілянського РЕМ 25 жовтня тимчасово у селі Велика Яблунівка


Хто у Смілі завтра сидітиме без світла?

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, 25 жовтня тимчасово світло відключать на вулиці Івана Франка.


Якої погоди чекати на Черкащині 25 жовтня?

За інформацією Черкаського обласного гідроцентцентру, циклон з Балтики поступово розвертається до нашого краю своєю холодною тиловою частиною.


Пріоритет – національно-патріотичне виховання (Відео)


У семи містах та селах Черкаської області зареєстровано випадки захворювання на ботулізм

За результатами моніторингу об’єктів довкілля та інфекційної захворюваності населення, який постійно здійснюється Державною установою “Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України”


Уряд погодив відставку голів чотирьох облдержадміністрацій. У тому числі Черкаської.

Уряд погодив відставку чотирьох губернаторів. Кабінет міністрів України погодив звільнення чотирьох голів облдержадміністрацій. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 24 жовтня, на засіданні уряду


Елементи неосферної педагогіки у смілянському колегіумі

Цікаво і творчо відбувся урок зарубіжної літератури у 7-Б класі школи №3-колегіуму. На свіжому повітрі під останніми теплими променями у тандемі з природою учні створювали проекти до підсумкового уроку з теми «Балади».


Новини Сміли та регіону на FM-радіо «Тясмин». Випуск #5 від 24 жовтня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо «Тясмин» на хвилі 106.4. Випуск #5 від 24 жовтня


Виконком ухвалив рішення про початок опалювального сезону

24 жовтня у малій залі Будинку рад під головуванням міського голови Олексія Цибка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, у роботі якого взяли участь 9 членів виконкому.