Реалізація програми Нової української школи: у поступі до цінностей

У Києві Інститут проблем виховання Національної академії педагогічних наук України провів круглий стіл “Реалізація програми Нової української школи: у поступі до цінностей”. У ньому взяли участь науковці і практики із семи областей України.


СМІЛЯН ЗАКЛИКАЮТЬ НЕ ПАЛИТИ ГІЛЛЯ ТА СМІТТЯ, А ПРО ПОРУШНИКІВ ПОВІДОМЛЯТИ

Спалювання листя є надзвичайно шкідливим для здоров’я людей та екологічного стану міста та є прямим порушенням низки норм чинного законодавства, а саме: ст. 50 Конституції України, ЗУ «Про охорону природного навколишнього середовища», ЗУ «Про охорону атмосферного повітря»


Якої погоди чекати на Смілянщині 21 жовтня?

Календарна осінь вступила у другу половину своєї ходи, проте погода поки лише радує: сонячно, сухо та тепло. Температура повітря значно перевищує норму, а затяжні дощі відсутні.


30 тисяч родин отримали «пакунки маляти»

30 тисяч родин по всій країні вже отримали «Пакунок малюка». Про це інформує Секретаріат Кабінету Міністрів. Урядову ініціативу для  підтримки родин з дітьми було запроваджено з 1 вересня.  «Пакунок» – це додаткова допомога від держави батькам новонароджених


Що змінилося за рік після прийняття закону про медичну реформу

Минув рік з дня голосування за медичну реформу в стінах Верховної Ради. Тоді свій голос за зміни в системі охорони здоров’я і гарантований державою пакет медичних послуг для кожного віддали 240 народних депутатів.


Скільки жителі Черкащини витратили цьогоріч на автопокупки

У січні-вересні цього року в Черкасах та області зареєстрували понад 1 200 нових авто. Кожен автомобіль в середньому коштував 34 тисячі доларів США. Про це інформує «Діловий регіон».


Тісна співпраця з виробництвом – запорука успіху

Викладачі Смілянського коледжу харчових технологій Глухова Н.В. і Васюра П.А. провели екскурсію на сучасне цукрове підприємство, яке є структурним підрозділом агрохолдингу «Сігнет», що розташоване в с.Андрушки Попільнянського району Житомирської області.


При зміні основного місця обліку необхідно отримати посилені сертифікати цифрового підпису

Смілянська ОДПІ звертає увагу платників, що відповідно до ст. 7 Закону України від 22.05.2003 № 852-IV «Про електронний цифровий підпис» та пп. 3.4.6 п. 3.4 розділу 3 Договору про надання послуг електронного цифрового підпису


У Смілянському центрі зайнятості підбили підсумки за 9 місяців роботи

У 2018 році до міськрайонного центру зайнятості роботодавцями міста Сміли та Смілянського району подано 240 перспективних вакансій, з них: 213 вакансій були укомплектовані з числа безробітних


Сміляни стали учасниками Всеукраїнського семінару

Під такою назвою 16 жовтня в Києві пройшов Всеукраїнський семінар, учасниками якого стали освітяни з усіх куточків нашої держави. Директори шкіл, заступники, вчителі-практики із 100 шкіл України