Студенти побували на екскурсії у потужних українських підприємствах

rrrrrrСтуденти ІІ курсу спеціальності «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» під керівництвом викладачів фахових дисциплін технологічного циклу Глухової К.С. та Глухової Н.В. проходили навчальну ознайомчу практику з технології виробництва мета якої: ознайомити студентів із сучасними прогресивними підприємствами галузі та місцями працевлаштування після закінчення коледжу.

Найбільше уваги приділяли вивченню технології виробництва цукру на ТОВ «Новомиргородський цукор».

На підприємстві студентів радо зустріло керівництво. Генеральний (технічний) директор підприємства, випускник Смілянського технікуму харчової промисловості  Нечипоренко Юрій Олександрович під час зустрічі із студентами розповів про досягнення колективу та плани на майбутнє заводу, а головний технолог Кремер Ніна Володимирівна, познайомила з технологією виробництва та контролем якості продукції.

Дуже цікавою була зустріч студентів з головними спеціалістами  ТОВ «Національна горілчана компанія» у м. Черкаси. Головний технолог підприємства ознайомила із широким асортиментом продукції та особливостями її виробництва. Студенти відвідали також виробничу лабораторію заводу, де з цікавістю спостерігали за проведенням лабораторних досліджень різноманітних горілчаних виробів: «Хлібний дар», «Козацька рада», «Воздух», «Цельсій».

Не менш цікавою була екскурсія на ПАТ «Юрія». Від широкого різноманіття  молочної продукції очі студентів «розбігалися», бо дуже кортіло скуштувати: йогурти, ряжанки, кефіри та інше.

На всіх цих підприємствах працюють випускники нашого коледжу спеціальності  «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів». Тільки слова подяки та схвальні відгуки звучали від керівників підприємств та головних спеціалістів про якість підготовки наших випускників, високий рівень професіоналізму, організаторські здібності та відповідальність, а також запрошували наших студентів на роботу.

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *