У смілянському коледжі харчових технологій провели посвяту у першокурсники

dsc_1109-2Напередодні державного свята Дня працівника харчової промисловості у Смілянському коледжі харчових технологій Національного університету харчових технологій відбувся відкритий виховний захід під назвою “Знайомтесь – технолог”. Його провели викладачі фахової комісії технологічно циклу для знайомства першокурсників спеціальностей “Виробництво цукристих речовин та полісахаридів” та “Виробництво хліба, кондитерських макаронних виробів і харчоконцентратів” з майбутньою професією. Виховна година стала посвятою у першокурсники цьогорічних груп ВЦР-16 та ВХК-16.

Викладачі комісії розповіли про традиції та заходи, які проходять під час навчання, про випускників, які вийшли зі стін коледжу, нещодавні випускники-технологи поділилися з першокурсниками та з викладачами своїми немалими успіхами у професійній діяльності. У свою чергу першокурсники представили присутнім свої групи.

Студенти 4-го курсу провели обряд посвяти у технологи, під час якого першокурсники урочисто клялись з гідністю носити високе ім’я “Студент СКХТ НУХТ”, сумлінно навчатись, шанувати традиції родини технологів, робити все необхідне для розвитку української науки та утвердження вільної, незалежної України.

На завершення заходу присутніх пригощали кондитерськими виробами власноруч виготовленими  викладачами комісії.

За матеріалами сайту СКХТ НУХТ

 dsc_1010-2 dsc_1043-2dsc_1034-2 dsc_1030-2dsc_1054-2dsc_1060-2dsc_1064-2dsc_1078-2dsc_1084-2dsc_1096-2dsc_1105-3dsc_1109-2dsc_1111-2

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *