Шановні земляки! Дякуємо, що ви з нами у 2024 році! Доєднуйтеся: індекс передплати 40805.

Черговий номер газети “СМІЛА” за 17 квітня : які вулиці Сміли перейменували, скільки платитимемо по нових тарифах на воду, новни Сміли і Смілянщини, продовження повісті про отамана Яблуньку, приватні оголошення, вітання та реклама. Подати оголошення, рекламу: тел. 097-194-79-70, 073-209-87-01


Патрульні і надалі притягають до відповідальності порушників швидкісного режиму

Патрульні продовжують виявляти водіїв, що перевищують дозволену максимальну швидкість руху. Зокрема, тих, хто перевищив швидкість більш ніж на 50 км/год.


Повідомлено про підозру чоловікові, який жорстоко побив батька свого товариша

За процесуального керівництва прокурорів Кам’янського відділу Смілянської прокуратури повідомлено про підозру місцевому жителю за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень


Юні смілянки стали призерками обласного конкурсу “Гуманне ставлення до тварин”

Звірі завжди потребували людської турботи. А особливо зараз брати наші менші переживають разом із нами страждання і біди, які несе за собою війна.


Сміляни взяли участь у Всеукраїнському Чемпіонаті з тенісу Спеціальної олімпіади України

14 квітня в Умані відбувся Всеукраїнський Чемпіонат з тенісу настільного Спеціальної олімпіади України.


В області формують вантаж допомоги «Подаруй світло Харкову»

Черкащина разом із усією країною долучається до підтримки незламного Харкова та його стійких жителів. Зараз в області формують вантаж допомоги – «Подаруй світло Харкову».


Районний хаб-склад поповнився генераторами, які надали благодійники

Наші захисники та захисниці потребують чимало для того, аби давати гідну відсіч ворогу на лінії фронту, тож у районі разом працюють над поповненням гуманітарного хаб-складу Черкаського району.


Півсотні випускників вишів прийшли на службу в ГУНП в Черкаській області

До територіальних підрозділів поліції області приєдналися молоді випускники факультетів досудового розслідування, превентивної діяльності та кримінального блоку.


Черкаський водний патруль виявив кількох рибалок-браконьєрів

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.


Стала старостою сіл на Херсонщині: скеровано до суду справу щодо жінки, яка пішла на співпрацю із окупантами

Прокурори Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жительки Херсонщини, якій інкриміновано державну зраду та колабораційну діяльність.