Освітяни Сміли стали учасниками навчань із тактичної медицини

Для педагогів Смілянського БДЮТ провели заняття з тактичної медицини від медика-інструктора Добровольчого формування територіальних громад «Смілянська сотня» Миколи Шульги.


На території Черкаської області можливі підтоплення заплав і понижених територій біля річок

В умовах повені, паводка, при підтопленні епідемічно значимих об’єктів – джерел водопостачання (свердловини, криниці, каптажі джерел), гноєсховищ, сміттєзвалищ, очисних споруд тощо


У яких аптеках Сміли цього тижня є інсулін?

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області. Загалом в області інсулін є у 205 аптеках.


Смілянин став чемпіоном з карате

Гідно представив Черкащину на чемпіонаті України з традиційного карате учень 11-М класу школи №7 Олександр Чернявський.


Для підрозділів рот охорон Черкащини провели показове інструкторсько-методичне заняття

З військовослужбовцями було проведено тренінг щодо організації пропускного режиму відвідувачів та запобігання нападу диверсійних груп на органи військового управління регіону.


За фактом удару “Іскандером” по інфраструктурі Сміли відкрито кримінальну справу

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).


Смілянські колегіанти стали учасниками культурно освітнього візиту до Європи

Незабутню та цікаву подорож здійснили учні, вчителі та батьки школи №3-колегіуму за міжнародним проєктом «Культурноосвітній візит до Європи».


У Черкаському районі запрацювала нова місцева пожежна команда

16-й пожежно-рятувальний підрозділ нестиме службу в Будищенській територіальній громаді. Загалом на Черкащині це вже 37-й такий підрозділ, кожен з яких успішно працює.


Рибоохоронці виявили численні порушення правил рибальства

Схили Канівської ГЕС – популярне місце для риболовлі серед місцевих жителів, місце, де перебуває і збивається багато різноманітної риби перед ГЕС, особливо такої цінної як судак.


Юні сміляни вчилися правилам поведінки при різноманітих пожежах

Пожежа – найчастіше лихо, яке трапляється в результаті необережного поводження та порушення правил безпеки при користуванні приладами в побуті.