Поліцейські підозрюють жінку у 10 епізодах шахрайства

Порушниця створила «фейкові» оголошення продажу дитячого одягу. Оперативники встановили, що жінка ошукала 10 осіб. Слідчі повідомили підозри вчинених шахрайських діях.


Сміла попрощалася з Героєм-земляком Ярославом Куценком


ТОРівці виявили чоловіків, які мали із собою наркотики та ніж

Учора, близько 18-ї години, екіпаж патрульних роти тактико-оперативного реагування отримав повідомлення, про те що на вулиці Академіка Корольова у Черкасах двоє підозрілих осіб, ймовірно, шукають закладки.


Співробітники ДСНС закликають громадян не палити суху рослинність

За прогнозами синоптиків, у найближчі дні в області утримається найвищий рівень пожежної небезпеки. А отже ризик виникнення пожеж в екосистемах в рази збільшується.


Незаконний видобуток корисних копалин: перед судом постане ексголова правління товариства

Прокурори Спеціалізованої екологічної прокуратури Черкаської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишнього голови правління товариства


10-річний хлопець пішов із дому через образу на матір

Натрапили на зниклу дитину ювенальні поліцейські неподалік від дому. Він втік від матері з якою стався конфлікт.


Колишній посадовець відшкодує збитки за незаконне звільнення працівника

За позовом Золотоніської окружної прокуратури з колишньої посадової особи будуть стягнуті кошти в розмірі майже 100 тис. грн до місцевого бюджету.


У двох районах області рятувальники склали адмінпротоколи на паліїв сухої рослинності

Під час профілактичного відпрацювання населених пунктів Золотоніського та Звенигородського районів, співробітники ДСНС виявили громадян, які самовільно випалювали суху рослинність.


За добу вогнеборці ліквідували три пожежі в екосистемі

Впродовж доби, 9 квітня вогнеборці ліквідували три пожежі, які охопили суху рослинність та сміття. Основною причиною є необережне поводження з вогнем.


Виманювання грошей від імені держустанов: кіберполіція попереджає про нову шахрайську схему

Зловмисники створюють телеграм-канали, де виманюють особисті та банківські дані пенсіонерів від імені державних закладів, при цьому використовують символіку цих установ.