Колеги та сусіди забили на сполох: поліцейські та працівники ДСНС встигли врятувати жінку

Жінка не вийшла на роботу та не відповідала на дзвінки від колег. Сусіди також помітили зникнення жінки й звернулися до поліції.


У ДТП травмувався мотоцикліст, поліція відкрила кримінальне провадження

У Черкасах зіштовхнулися автомобіль та мотоцикл. ДТП сталася 31 березня близько 20:00 години на нерегульованому перехресті вулиць Володимира Великого та Сержанта Жужоми.


Як взяти участь у зборах багатоквартирного будинку з Дія.Підписом

Голосувати за ініціативи свого ОСББ можна без папірців і офлайн-зустрічей. Скористатися Дія.Підписом та підписати електронний документ, просто клацнувши.


Поліцейські повернули додому 4-річного мандрівника, який гуляв вулицями міста сам

Його виявили мокрого та брудного на краю водоймища в місті Ватутінє. Завдяки небайдужості перехожих і оперативності поліцейських охорони Черкащини з малим усе гаразд, нині він удома.


Черкаська ОДА замовила ремонт лікарні за 38 мільйонів гривень у сумнівної компанії

У Черкасах завдяки втручанням аудиторів розірвали договір із будівельною компанією, яка мала ремонтувати Черкаську обласну лікарню.


Черкаські спортсмени – серед переможців чемпіонату Черкаської області

Відкритий чемпіонат Черкаської області серед кадетів (U -17) з греко-римської боротьби з нагоди 70-річчя утворення Черкаської області відбувся у Чорнобаї з 29 по 31 березня.


Патрульні знайшли та повернули додому дитину, яку розшукувала мати

Днями, патрулюючи на одній з автодоріг біля міста Умань, інспектори виявили неповнолітнього хлопчика, який йшов вздовж траси.


Нині у Черкаському районі проживає понад 53 тисячі ВПО

Черговий транш допомоги захисникам, закінчення опалювального сезону, соціальний захист військовослужбовців та ряд інших актуальних питань обговорили на нараді із керівниками управлінь, відділів РДА.


На перехресті вулиць чоловік знайшов міну

Близько 16-ї години, на лінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що на перехресті вулиці Праведниці Шулежко та провулку Судового у Черкасах виявив, ймовірно, міну.


За тиждень на ГРВІ та коронавірус захворіли понад 6 тисяч черкащан

У Черкаській області за попередній тиждень, з 25 по 31 березня, захворіли 6 008 осіб на ГРВІ, включно із COVID-19. Із них 3 130 – діти (52,1%).