Черкащанка виборола “золото” на змаганнях у Сербії

Міжнародні рейтингові змагання з велосипедного спорту (маунтенбайк) Serbia EPIC Petrovaradin Fortress BIKE FEST проходили 27 та 28 квітня 2024 року у місті Novi Sad, Сербія.


У Черкаському районі зареєстрували перший випадок отруєння грибами

У Черкаській області зареєстровано перший у поточному році випадок отруєння дикорослими грибами. Про це повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.


Браконьєри, які у період нересту наловили риби, постануть перед судом

Прокурори Золотоніської прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів Золотоніського району, які займалися незаконним рибним добувним промислом.


Водій авто зливав нечистоти у лісосмугу

Учора, близько 17-ї години, інспектори роти з обслуговування водних об’єктів патрулювали неподалік села Придніпровське та помітили автомобіль ЗІЛ


Ветерани можуть скористатися програмою пільгового кредитування для бізнесу

Ощадбанк представив нову програму «Бізнес 4.5.0» для мікро-, малого та середнього бізнесу.


Шахрайство через віруси-шифрувальники і сайти-фальшивки: як захистити себе

Поширення комп’ютерних вірусів – досить серйозна проблема. Найбільш небезпечні з них – шифрувальники, які після зараження знищують всі дані на вашому гаджеті.


У Черкаському районі триває посівна

Триває моніторинг щодо рівня води підтоплень населених пунктів у Черкаському районі. Наразі ситуація стабілізувалася. Оголошено І (жовтий) рівень небезпеки.


Смілянам продовжують допомагати відновлюватися після ракетного удару

Щопонеділка разом із заступниками голови, керівниками структурних підрозділів у Черкаській РДА розглядають стан справ у всіх галузях та визначають пріоритетні напрямки роботи на тиждень.


За тиждень на Черкащині на грип та ГРВІ захворіли майже 5 тисяч осіб

У Черкаській області за попередній тиждень захворіли 4 824 особи на ГРВІ, включно із COVID-19. Із них 3 073 – діти (63,7%). Показник захворюваності на 2,2 % більше, ніж тиждень тому.


Поліцейські затримали чоловіка, який пограбував пенсіонера

Упродовж доби співробітники Черкаського райуправління поліції встановили особу чоловіка, який відкрито заволодів мобільним телефоном пенсіонера та втік.