Понад мільйон гривень спрямував Держгеокадастр Черкащини до бюджетів за надані адмінпослуги

За І квартал 2024 року до місцевих бюджетів надійшло 1 млн 88 тис. грн за адміністративні послуги в земельній сфері, що надали спеціалісти Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.


Спільний проєкт Смілянської громади та уряду Німеччини та UNDP в Україні

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини.


Бібліотечний кінозал: «Казкові герої планети Мультляндії»

З нагоди Всесвітнього дня мультфільмів до бібліотечного кінозалу завітали активні користувачі закладу, учні 3-Б класу Ліцею «Лідер» разом із класним керівником Наталією Мельник.


Смілянин надсилав неповнолітнім фото і відео з забороненим контентом

Чоловік намагався вступити в переписку з неповнолітніми та схиляв їх до обміну фотографіями та відеозаписами порнографічного змісту. Правопорушнику оголошено про підозру.


Чоловік у змові з матір’ю інформував ворога про Сили оборони і «прильоти» по припортовій зоні

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури повідомлено про підозру громадянину України за фактом несанкціонованого поширення інформації про рух


Сміляни стали переможцями Чемпіонату України з кікбоксингу WAKO

З 28 по 31 березня в місті Бровари пройшов Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків та юніорів.


До 10 років позбавлення волі загрожує двом черкащанам, які вчинили грабіж

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно двох жителів м. Черкаси, які в умовах воєнного стану заволоділи чужим майном.


За місяць у міській лікарні допомогли понад 1100 пацієнтам

Лікарі вторинної ланки забезпечують глибоку експертизу та спеціалізоване лікування, що є критично важливим для ефективного управління серйозними медичними випадками.


Працівниця банку, яка привласнила майже 4 млн грн, постане перед судом

Прокурори Черкаської обласної прокуратури спільно з прокурорами Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно службової особи банківської установи.