Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо створення індустріального парку у Смілі

Кабінет Міністрів України включив індустріальний парк «Сміла» до Реєстру індустріальних парків. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 30 травня.


Насильство — це сміття, яке треба виносити з дому

Домашнє насильство — це фізичне, психологічне, сексуальне та економічне приниження, залякування, утиски з метою здійснення постійного контролю однією людиною над іншою.


Понад 3 гектари лісогосподарських земель вартістю 130 млн грн повернуто державі

Прокурори Звенигородської прокуратури звернулись до Господарського суду Черкаської області з позовом про витребування частини земельної ділянки лісогосподарського призначення


Історія успіху: завдяки гранту смілянка започаткувала власну справу

Пані Марина після закінчення школи навчалася у педагогічному вузі та здобула вищу освіту за фахом вчитель математики. Після закінчення жінка будувала свою кар’єру на освітянській ниві. У Березняківській школі пані Марина пропрацювала до декретної відпустки.


Міграційники зобов’язали нелегального мігранта виїхати з України

До 28 червня міграційники зобов’язали виїхати з України 42-річного громадянина Вірменії. Іноземця виявили працівники Звенигородського відділу управління ДМС під час відпрацювань у середмісті Звенигородки.


Шановна громадо! Сміла втратила мужнього Захисника, Героя – ДЕНИСА ЮРІЙОВИЧА ДМИТРЕНКА

Прощання з Героєм відбудеться 01 червня об 11.00 годині у Покровській церкві. Вічна Слава і пам’ять Герою! Співчуття рідним…


В області завершилася посівна

Як повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець, загалом засіяли ярими зерновими та зернобобовими понад 445 тис. га.


Поліцейські охорони привітали юних смілян зі святом Останнього дзвоника та Днем захисту дітей

З нагоди свята правоохоронці з подарунками та солодощами завітали до дітей КЗ «Смілянської спеціалізованої школи Черкаської обласної ради». А у відповідь вони отримали найцінніше – щирі посмішки та слова вдячності.


У Смілі під час свята Останнього дзвоника зібрали кошти для ЗСУ

Цьогоріч випускається із закладів загальної середньої освіти Сміли 378 одинадцятикласників. З них п’ятеро мають срібні медалі і 15 золотих медалістів.


Водний патруль виявив чоловіка, який незаконно ловив рибу

Інспектори роти з обслуговування водних об’єктів та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу проводять заходи з протидії незаконному вилову водних ресурсів.