В області зафіксовано 104 звернення громадян щодо викраденням облікових записів

На Черкащині фіксують посилення активності зловмисників щодо вчинення шахрайства з використання фішингових посилань.


Результати дослідження соціально-емоційних навичок учнів шкіл Черкащини

Учні шкіл Черкащини взяли участь у дослідженні соціально-емоційних навичок. Про це розповіла начальниця обласного управління Державної служби якості освіти Оксана Компанієць на брифінгу в медіацентрі ОВА.




У разі тривалих відключень світла учасників НМТ відправлять на додаткову сесію

У разі тривалих аварійних відключень електроенергії (понад 2,5 години) під час складання НМТ учасникам тестування нададуть можливість скласти іспит під час додаткової сесії.


Смілянські вчителі створили найкращий електронний освітній ресурс

Творча група вчителів початкових класів Наталія Жиганюк, Наталія Маценко, Ольга Осадча та Ольга Стеценко з перемогою у обласному конкурсі “Кращий електронний освітній ресурс”


Майстер-клас від Дар’ї Александрової «Вишиванка – душа України!»

Всесвітній день вишиванки – міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу.


Повідомлено про підозру хірургу за недбальство, що призвело до смерті пацієнта

За процесуального керівництва прокурорів Кам’янського відділу Смілянської прокуратури повідомлено про підозру лікарю-хірургу за фактом неналежного виконання


У Смілі відбувся Відкритий чемпіонат області з шашок серед дітей з інвалідністю

16 травня у Смілянському міському будинку культури відбувся Відкритий чемпіонат Черкаської області з шашок серед дітей з інвалідністю, присвячений Міжнародному дню захисту дітей.


Влітку у Смілі стартує курс “Батьківство без стресу”

У Смілянському ЦСССДМ запрошують на тренінговий курс “Батьківство без стресу”. Батьківство – це непередбачувана подорож, але вона може бути веселою, навчальною та найголовніше, без стресу.