Гран-прі у Чехії здобула смілянська гімназистка


Бив кулаками по голові: чоловіку повідомлено про підозру

За версією слідства чоловік під час сварки з потерпілим, жителем Канева, наніс численні удари кулаками по голові, внаслідок чого спричинив тілесні ушкодження


На Черкащині продовжує зростати захворюваність на COVID-19

Всього з початку пандемії в області зареєстровано 198 151 випадок захворювання на COVID-19, із них дітей – 14 523.


Учителям заборонять брати участь у передвиборчій агітації

Парламентський комітет з питань державної влади, місцевого самоврядування та регіонального розвитку рекомендував Верховній Раді ухвалити у першому читанні проєкт закону


Із посадовця, який незаконно звільнив працівника, стягнули близько 50 тисяч гривень

Маньківським районним судом у січні цього року задоволено позов прокурора та стягнуто з керівника однієї із сільських рад на Маньківщині на користь територіальної громади


За тиждень поліцейські впіймали 12 нетверезих водіїв

Вихідними патрулюючи на вулиці Чайковського у Черкасах, інспектори зупинили автомобіль Renault Megane, який порушив ПДР.


У програму “Доступні ліки” включені ліки у разі хвороби Паркінсона

Ліки у разі хвороби Паркінсона включені в програму реімбурсації «Доступні ліки». Це означає, що українці можуть їх отримати безоплатно або з невеликою доплатою.


Презентовано Стратегію впровадження гендерної рівності

В Україні презентували Стратегію впровадження гендерної рівності у сфері освіти до 2030 року та операційного плану заходів до 2030 року з її реалізації.


Мінреінтеграції: Де українці можуть безкоштовно отримати психологічну допомогу

Вплив війни на психологічне здоров’я неминучий. Але піклуватися про свій ментальний стан так само важливо, як і про фізичний.


У Смілі знову активізувалися шахраї, які прикриваються ім’ям міського голови

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив очільник Сміли Сергій Ананко та запевнив, що будь-які пропозиції щодо купівлі будинків, землі та іншого – це робота відвертих шахраїв.