Мистецький бібліовояж у ліцеї “Лідер”


Легкоатлети Черкащини – призери чемпіонату України

Зимовий чемпіонат України з легкоатлетичних метань серед дорослих, молоді, юніорів, юнаків відбувся 3 24 по 26 лютого у місті Кам’янець-Подільський.


Черкащанин Максим Коваль виборов перемогу на міжнародному турнірі в ОАЕ

З 26 лютого в Об’єднаних Арабських Еміратах триває Міжнародний турнір (Гран-прі) з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату


Повістки: хто і де може їх вручати. Роз’яснення від юристів

В Україні триває загальна мобілізація — проводяться спеціальні заходи, зокрема, призов військовозобов’язаних до лав Збройних Сил України на військову службу.


У Смілі планують відремонтувати цьогоріч дороги на 9 вулицях. Перелік

Цьогоріч у Смілі заплановано провести капітальний ремонт дорожнього покриття на 9 вулицях міста. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив міський голова Сергій Ананко.


За вихідні патрульні виявили 14 нетверезих водіїв

Вихідними інспектори отримали виклик про те, що вулицею 30-річчя Перемоги у Черкасах рухається авто Volkswagen, водій якого, ймовірно, в стані сп’яніння .


У Смілі планують провести ремонтні роботи у школах, дитсадках та на стадіоні “Юність”

За рахунок перерозполіду коштів міського бюджету у Смілі планують провести ряд ремонтних робіт, зокрема, в освітній галузі міста.


Поліція Черкащини закликає батьків не залишати дітей без нагляду

Війна вносить свої корективи не тільки в життя дорослих, але й на життя дітей. Зачинені школи, дистанційне навчання, відсутність дозвілля, повітряні тривоги та вимкнення електроенергії


У Смілі планують провести ремонт у медзакладах та закладах культури: список робіт

Як повідомив у своєму Телеграм-каналі міський голова Сергій Ананко, за рахунок перерозподілу коштів міського бюджету на загальну суму 116 млн 585 тис. 700 грн у Смілі заплановано виконати багато робіт


Правоохоронці встановлюють повні обставини автопригоди, в якій загинули двоє чоловіків

На Уманщині сталася ДТП, що призвела до загибелі водія та пасажира. За фактом порушення правил безпеки доронього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.