Смілянин Іван Петряк забив перший гол у нинішньому сезоні Прем’єр-ліги


У Черкаському районі зберігається тенденція до зменшення кількость ВПО

Загалом у Черкаському районі зберігається незначна тенденція до зменшення кількості внутрішньо переміщених осіб в районі, проте збільшується кількість ВПО у місті Черкаси.


За тиждень правоохоронці виявили 12 нетверезих водіїв

5 березня близько опівночі патрулюючи на вулиці Чорновола у Черкасах, інспектори зупинили автомобіль Skoda, водій якого порушував комендантську годину.


Судитимуть чоловіка, який займався вирощуванням та збутом канабісу

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше судимого чоловіка, обвинуваченого в незаконному виготовленні та зберіганні особливо небезпечного наркотичного засобу, а також збуті, та вирощуванні конопель.


Правоохоронці затримали водія, який пропонував їм хабар

Корсунчанин, намагався уникнути відповідальності за порушення правил дорожнього. За це чоловік запропонував правоохоронцям гроші. Поліцейські задокументували факт неправомірної вигоди.


За тиждень вірусні інфекції підхопили понад 5 тисяч черкащан

За тиждень у Черкаській області на грип та ГРВІ захворіли 5 211 осіб. Порівняно з попереднім тижнем відзначається зниження захворюваності на 11,8%.


+1 послуга в застосунку “Дія”: судове рішення за кілька кліків

Команда Дії цифровізувала судові рішення. Це означає, що більше не треба їхати в суд та стояти в чергах. Кілька кліків у смартфоні — і документ із підписами суддів готовий.


Понад 300 випадків коронавірусу зафіксували на Черкащині за тиждень

Із початку пандемії в області зареєстровано 197 004 випадки захворювання на COVID-19 (із них дітей – 14 412).


За розтрату майже 160 тисяч гривень посадовиця постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Золотоніської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно посадовця однієї з сільських рад за розтрату чужого майна


Анастасія Попова стала чемпіонкою України

Смілянка Анастасія Попова, вихованка відділення легкої атлетики, стала чемпіонкою України серед дівчат з двоборства (60 м + потрійний).