Сміла за тиждень. 16 березня 2023 р.


У смілянській школі №10 облаштували кімнату шани та вдячності

Із метою збереження історичної пам’яті про події російсько-української війни та популяризації героїчного образу Захисників та Захисниць України у смілянській школі №10 створили кімнату шани та вдячності.


Черкаський гімнаст вирушить на чемпіонат Європи

У турецькій Анталії відбудеться чемпіонат Європи з гімнастики спортивної. Розпочнуться змагання 11 квітня, а завершаться – 16.


Сміляни стали переможцями конкурсу: “Герої серед нас”

На початку березня Черкаський обласний центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді було організував конкурс «Герої серед нас».


Смілянські дошкільнята стали призерами Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості

Вихованці дошкільного навчального закладу №19 «Світлячок» взяли участь у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Чарівний світ українського мистецтва»


Ґвалтівника, який напав на 16-річну дівчину, засудили до ув’язнення

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Золотоніської прокуратури засуджено жителя одного із сіл Золотоніщини за замах на сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи.


В області продовжують вирувати пожежі на відкритих територіях

Лише за добу 15 березня рятувальники Черкащини ліквідували 5 пожеж на відкритих територіях.


До бюджету обласного центру стягують недоотримані кошти за використання земель

Однією з обставин, що зобов’язує сплачувати до бюджету відповідні кошти у вигляді орендної плати за використання землі, є розташування на ній нерухомості.


Зустріч з експертами програми «U-LEAD з Європою»

Із жовтня 2022 року Управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради бере участь у комплексних навчальних програмах «Кроки для спеціалістів»


В області планують до 1 вересня облаштувати укриття у всіх школах

Разом із керівниками районів і тергромад начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець обговорив низку питань життєдіяльності області.