Суд зобов’язав медзаклад упорядкувати укриття

Звенигородською прокуратурою вжито заходів, спрямованих на забезпечення додержання вимог законодавства України у сфері використання та забезпечення функціонування об’єктів цивільного захисту (захисних споруд).


Рятувальники склади адмінпротокол на жінку, яка палила сухостій

Під час профілактичного відпрацювання, співробітники Уманського районного управління ДСНС виявили жінку, яка випалювала рослинність та її залишки.


Найбільше за місяць на Черкащині подорожчали овочі

За місяць на споживчому ринку ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 0,9%.


У Смілянському лісгоспі перевірили готовніть до пожежонебепечного періоду

Перед початком пожежонебезпечного періоду у природних екосистемах Черкащини співробітники Головного управління разом з представниками Центрального-Західного управління


Рибалка-порушник завдав шкоди на понад 90 тисяч гривень

20 березня під час рибоохоронного рейду спільно з дільничними офіцерами Черкаського районного управління поліції було виявлено грубе порушення правил рибальства.


До 6 років ув’язнення засуджено 19-річного юнака за зберігання наркотиків

19-річного уманчанина засуджено за незаконне придбання, зберігання без мети збуту у великих розмірах особливо небезпечної психотропної речовини (ч. 2 ст. 309 КК України)


Рибінспетори виявили 18 браконьєрських сіток

Днями Черкаським рибоохоронним патрулем при проведенні рибоохоронної роботи було звільнено водойми від 18 мисинових сіток, що являються забороненими для риболовлі знаряддями лову.


Місцевий житель напав на охоронця та пограбував підприємство

Уманською прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення в кримінальному провадженні стосовно жителя Уманського району за фактом вчинення грабежу


Черкаська фехтувальниця вперше у кар’єрі виборола нагороду Кубку світу

Кубок світу з фехтування на шаблях серед жінок відбувся з 17 по 19 березня у бельгійському Сінт-Нікласі. За нагороди змагались найсильніші спортсмени у цьому виді спорту.


У Черкасах рятувальники допомогли жінці спуститись з висоти

20 березня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що на покрівлі балкону 9-ти поверхового житлового будинку