Вечір-зустріч “У колі найближчих людей”


Газета “СМІЛА” від 22 березня

Шановні земляки! Дякуємо, що ви з нами у 2023 році! Доєднуйтеся: індекс передплати 40805. Черговий номер газети “СМІЛА” за 22 березня : які нові заповідні об’єкти з’явилися на Черкащині, як українці причетні до вбивства російського царя


Названо аптеки, де нині є інсулін

Оприлюднено список аптек Черкащини, де на сьогодні є інсулін. Інформацію щотижня оприлюднюють у Держлікслужбі області.


Школа №3-колегіум має “Клас безпеки”


За тиждень у смілянському центрі допомогу отримали понад 200 осіб

У смілянському Центрі соціальних служб за тиждень видали гуманітарну та благодійну допомогу 205 особам (77 родинам).


У Черкасах турнір з волейболу присвятили пам’яті загиблих учасників бойових дій

У Черкасах відбувся турнір з волейболу, присвячений пам’яті загиблих учасників бойових дій, Черкаської обласної організації ФСТ “Динамо” України спільно з Черкаським обласним центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.


Із квітня рецептурні ліки відпускатимуть за електронним рецептом

З квітня 2023 року відпуск всіх рецептурних ліків почне здійснюватися за електронним рецептом. Електронний рецепт пошириться на всі готові лікарські засоби


Патрульні виявили водія без прав та ще й на автомобілі з підробленими документами

21 березня близько 8-ї години ранку, інспектори зупинили автомобіль Ford Focus. Під час спілкування з 42-річним керманичем поліцейські встановили, що останній не має права керування.


За незаконне заволодіння землею судитимуть керівника одного з підприємств

Прокурорами обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора одного з підприємств Умані за фактом підробки офіційних документів, зловживання службовим становищем та легалізації майна отриманого злочинним шляхом.


У Черкасах водій збив пішохода, який переходив дорогу

У Черкасах водій автомобіля Volkswagen скоїв наїзд на пішохода. В результаті аварії потерпілий отримав травми та був госпіталізований. Поліцією за фактом відкрито кримінальне провадження й триває досудове розслідування.