Військовим перадали автівки та засоби зв’язку


Із міського бюджету виділили кошти, щоб юні борці мали нову сучасну форму

Тренери спортивного клубу “Борець” разом з батьківським комітетом, за підтримки міської влади, придбали нову форму для юних спортсменів на 130 тисяч гривень.


Наркобізнес: на Черкащині судитимуть 6 учасників злочинної організації

Прокурорами обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 6 учасників злочинної організації, які з липня 2020 до лютого 2022 року на території Черкаської області виготовляли та збували психотропні речовини.


Стало відомо, яких працівників потребують аграрії Черкащини

Весняна посівна кампанія розпочалась на Черкащині. Минулого року за показником урожайності зернових культур Черкащина ввійшла до п’ятірки лідерів серед областей України.


У Будинку рад відзначили голів ОСББ

У малій залі Будинку рад відбулася нарада з головами об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. За дорученням міського голови, секретар міської ради Юрій Студанс


За самочинне будівництво гаража чоловік постане перед судом

За процесуального керівництва прокурорів Звенигородської прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 46-річного жителя Звенигородщини


На засідання комісії розглянули 8 заяв щодо надання матеріальної допомоги

23 березня відбулося засідання комісія з надання одноразової матеріальної допомоги жителям міста Сміла та особам, що тимчасово проживають в місті, які опинилася в складних життєвих обставинах.


9 пожеж за добу та одна травмована жінка

Впродовж доби 23 березня рятувальники Черкащини ліквідували 9 пожеж на відкритій території. Одна людина отримала травми.


Посадовцю, який взяв хабар, повідомили про підозру

Повідомлено про підозру першому заступнику керівника одного з районних центрів області за одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).


Опалювальний сезон у Смілі завершується