Директора комунального підприємства підозрюють у розтраті понад 700 тисяч гривень

За процесуального керівництва Черкаської прокуратури повідомлено про підозру директору комунального підприємства Черкаської обласної ради за фактами розтрати чужого майна


Сміляни передали чергове автопідсилення українським захисникам

За кошти, зібрані працівниками виконавчого комітету Смілянської міської ради придбали двадцять перший автомобіль.


Прокуратура виявила в обласному центрі велике укриття, яке досі не приведено до готовності

Незважаючи на те, що із 24.02.2022 на всій території України запроваджено воєнний стан, у порушення розпорядження голови Черкаської обласної військової адміністрації


НМТ–2023: затверджено характеристики предметних тестів

Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики предметних тестів основного та додаткового блоків національного мультипредметного тесту 2023 року.


«Обережно, підозрілі предмети»: поліцейські Черкащини нагадують правила мінної безпеки

Підозрілі предмети та вибухові пристрої можна виявити будь-де: у транспорті, у під’їзді, на вулиці. Часто їх маскують під звичайні побутові предмети.


Черкащанка видавала себе за переселенку

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно жительки м. Черкаси за фактом шахрайства (ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України).


Чат-бот «@StopDrugs0472_bot»: приєднуйся до боротьби з наркозлочинністю

чаЧат-бот «StopDrugs0472» призначений для активного залучення громадян до протидії незаконному розповсюдженню наркотичних засобів.


У Смілянському центрі визначили переможців конкурсу фахової майстерності

Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів щорічно проводить конкурси фахової майстерності серед здобувачів освіти з різних професій.


Відтепер офіцери громад зможуть самостійно документувати та розслідувати кримінальні проступки

На території обласного главку, поліцейські офіцери громади пройшли навчання з організації проведення досудового розслідування окремих видів кримінальних проступків.


Понад гектар лісогосподарських земель буде повернуто у державну власність

Органами прокуратури продовжується робота, спрямована на повернення у користування лісогосподарських підприємств лісів, які вибули з державної власності