Вручили пам’ятні ордени і медалі (Відео)


На Смілянщині під час руху задимівся тепловоз

28 серпня о 07:47 на спецлінію «101» надійшло повідомлення про задимлення у маневровому тепловозі на станції Перегонівка у селі Балаклея.


Привітали з 95-річчям (Відео)


Патрульні “по гарячих” слідах затримали чоловіків, які з ножем напали на охоронця кооператива

Учора близько 22-ї години патрульні отримали виклик про те, що на вулиці Одеська в Черкасах в автокооперативі, двоє невідомих чоловіків нанесли тілесні ушкодження охоронцю та направилися в невідомому напрямку.


З 1 вересня усі лікарняні формуватимуть по-новому. Що варто знати

З 1 вересня Україна повністю переходить на електронний обіг листків непрацездатності. Відтепер не потрібно буде дізнаватись правильну повну назву місця роботи, юридичну адресу, виправляти орфографічні помилки і т.д.


Черкащанин Роман Данилюк завоював «срібло» Паралімпійських Ігор

На Паралімпійських іграх-2020, які проходять у Токіо, скарбничка збірної України поповнилася черговою медаллю. Черкащину сьогодні у легкій атлетиці представляв Роман Данилюк.


Смілянська прокуратура скерувала позов про збереження гідрологічного заказника

Смілянська прокуратура встановила, що рішенням Черкаської обласної ради від «Про мережу територій і об’єктів природно-заповідного фонду області» було затверджено мережу територій


В Україні запровадили свідоцтва про початкову освіту

З нового навчального року документи про освіту видаватимуться на кожному рівні середньої освіти, у тому числі й початковому.


В управлінні статитики розповіли про тривалість життя черкащан та середній вік населення нашої області

В обласному управлінні статистики розповіли, яка тривалість життя у черкащан та хто живе довше – чоловіки чи жінки. Так, У 2020 році середня очікувана тривалість життя при народженні


За порушення строку перебування в Україні іноземку видворять із країни

24-річна громадянка Ізраїлю сплатить 2 040 грн штрафу та до 24 вересня зобов’язана самостійно виїхати з України. У разі недотримання зобов’язань – їй загрожуватиме примусове видворення та заборона в’їзду.