Безплатний проїзд для молодших школярів (Відео)


Сміла: “Велике Будівництво” доріг та вагоноремонтний завод


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 31 серпня


На нараді обговорили, як у Смілі відзначатимуть День міста

Сьогодні у малій залі Будинку рад відбулась робоча нарада з питань організації святкування Дня міста. День народження міста сміляни відзначатимуть 18 та 19 вересня.


У Смілі усувають на дорогах аварійну ямковість

На сьогодні працівники Смілянського комунального підприємства «Комунальник» продовжують усунення аварійної ямковості. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив міський голова Сергій Ананко.


Через Смілу курсує поїзд із новітніми вагонами-трансформерами

З початку 2021 року Укрзалізниця відновила капітально-відновлювальним ремонтом уже 7 пасажирських купейних вагонів-трансформерів. Наразі вони курсують у складі поїзда № 737/738 Запоріжжя — Київ.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 31 серпня


Керівництво ліцею відзначили, як успішних керівників в сучасному освітньому просторі України

Запорукою успіху кожного колективу є команда однодумців, яку очолює лідер та його перші помічники. В ліцеї “Лідер” таким лідером є Софія Гнідая, а її помічниками – заступники


До Держгеокадастру цьогоріч внесли відомості майже про 8 тисяч земельних ділянок на Черкащині

За січень – серпень 2021 року фахівці землевпорядної служби Черкащини внесли в Державний земельний кадастр дані про 7662 земельні ділянки. Загальна площа цих земельних ділянок – 8,3 тис. гектарів.


На балансовій комісії підбили підсумки роботи комунальних підприємств

У малій залі Будинку рад відбулась балансова комісія з питань фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств житлово-комунального господарства за ІІ квартал 2021 року.