Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 17 серпня


В одному із сіл Черкащини викрали 6-річну дитину

До Черкаського управління поліції 16 серпня надійшло повідомлення про те, що близько 18:30 години в селі Червона Слобода на вулиці Довженка невідомий чоловік викрав 6-річного хлопчика.


За грабіж 13-річного хлопця чоловіка посадили за ґрати на 4 роки

За принципової позиції обласної прокуратури колегією суддів кримінальної палати апеляційного суду залишено без змін вирок суду першої інстанції, яким було засуджено до реальної міри покарання жителя Черкас за грабіж малолітнього.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 17 серпня


Очільниця смілянської податкової інспекції роз’яснила новації законодавства та наповнення бюджету

У зв’язку з набранням чинності окремих норм Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України» та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів


На паркані колишьної військової частини шкільний колектив втілив арт-проєкт

«Добрі справи у дарунок Україні». Так назвали свій арт-проєкт колектив школи №6, який приєднався до флешмобу з нагоди 30-річчя Дня незалежності України.


Чоловіка, який провокував бійку в барі, затримали і передали поліцейським

Кнопку «Термінового виклику поліції» натиснула працівниця закладу, коли молодик, набравшись оковитої, чіплявся до персоналу та відвідувачів, погрожуючи фізичною розправою, на умовляння та зауваження реагував агресивно.


Освітянам наголошують на важливості вакцинації колективів для організації навчання

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль наголосив на важливості вакцинації освітніх колективів для безпечного проведення освітнього процесу. Про це інформує osvita.ua.


Поліцейські охорони затримали чоловіка, який вранці вломився в магазин

Проломивши вхідні двері, раніше судимий черкасець вдерся до приміщення, але злочинним намірам завадили поліцейські охорони.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 17 серпня