Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 26 серпня


Прочанину, який влаштував бійку, заборонять в’їзд в Україну на три роки

Молодий чоловік повернеться до Ізраїлю. Йому протягом трьох років заборонений в’їзд на територію України через дрібне хуліганство в Умані.


На засіданні комісії розглянули результати діяльность комунальних підприємств

25 серпня відбулося засідання балансової комісії з питань фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств торгівлі, побуту та послуг за результатами діяльності 1 кварталу 2021 року та І півріччя 2021 року.


Майже 99% капітальних інвестицій підприємства Черкащини вкладають у матеріальні активи

За 6 місяців цього року підприємства та організації Черкаської області за рахунок усіх джерел фінансування освоїли 3356,2 млн.грн капітальних інвестицій. Це становить 1,8% загальнодержавних вкладень, інформують в обласному управлінні статистики.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 26 серпня


Вчителька зі Сміли стала учасницею Всеукраїнського форуму «Освіта України ЗО без бар’єрів»

19 серпня у Києві відбувся Всеукраїнський серпневий форум «Освіта України ЗО без бар’єрів: вектори якості та успіху», приурочений 30-річчю Незалежності України.


За грабіж чоловіка засудили до 7 років тюрми

Канівський суд засудив 46-річного чоловіка за розбій та крадіжку поєднану з проникненням в житло до 7 років позбавлення волі.


Команда Черкаської області стала переможцем всеукраїнської Дитячої триатлонної ліги

Упродовж цього року відбулося 7 етапів змагань Дитячої триатлонної ліги. Юні триатлоністи зі всієї України змагалися в Мелітополі, Бердянську, Хмельницькому, Черкасах та Запоріжжі.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 26 серпня


У селах на навчання школярів витрачають у півтора раза більше, ніж у містах

У Міністерстві фінансів закликали засновників комунальних закладів загальної середньої освіти у сільській місцевості ефективно витрачати наявний фінансовий ресурс.