Позачергове засідання виконавчого комітету

Позачергове засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради 28 серпня під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося в Будинку рад. На порядку денному були лише одне питання. На засіданні розлянули та ухвалили рішення щодо питання делегування Державному підприємству «Служба місцевих автомобільних доріг у Черкаській області» функцій замовника, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.


Біля мистецької школи збудують еко-пандус

Благодійний проект “Життя без перешкод” дуже креативно поставився до питання пересування осіб з інвалідністю.


Завдяки охоронно-пожежній сигналізації в магазині вдалося уникнути пожежі

Подія сталася вночі. Близько першої години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з супермаркету на вулиці Симиренківська у Черкасах


Сьогодні – День пам’яті Героїв, які загинули за волю України

29 серпня український народ вшановує пам’ять тисяч співвітчизників, життя яких обірвала російсько-українська війна. Оскільки цього дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі.


Колишній та діючий поліцейські незаконно прослуховували громадян «на замовлення»

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора до суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох осіб за фактом порушення таємниці телефонних розмов.


Майстер-клас під відкритим небом (Відео)


На Смілянщині сільську раду зобов’язали відшкодувати збитки за дуже обрізані дерева

Держекоінспекція звернулась в суд Черкаської області з позовом до Тернівської сільської ради щодо стягнення 70 000 грн збитків, заподіяних внаслідок господарської та іншої діяльності (самовільна вирубка та пошкодження дерев). 03.05.2019 Держекоінспекцією проведено перевірку за додержання законодавства про охорону, використання та відтворення тваринного і рослинного світу на території Черкаської області. В результаті було складено акт про […]


Правоохоронці Черкас встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень неповнолітнім

24 серпня до Черкаського районного управління поліції надійшла інформація від медиків про те, що до реанімаційного відділення Черкаської обласної дитячої лікарні доставлено хлопчика 2014 року народження.