Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 25 серпня


Позблизу села Степанці сталася смертельна ДТП

24 серпня близько о 04:20 в поблизу села Степанці, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля “ЗАЗ Таврія” та вантажного автомобіля “Mercedes”.


Cміла в роки Незалежності. Фільм телестудії “ТЯСМИН”


Власник закладу, який незаконно взяв на роботу студенток, сплатить штраф

В Умані міграційники притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП двох 21-річних громадянок Республіки Туркменістан.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 25 серпня


До Дня незалежності у Черкасах вручили захисникові України ключі від квартири

До Дня Незалежності України голова Черкаської ОДА вручив сертифікат на отримання квартири та ключі від неї учаснику АТО/ООС Олегові Плахотнюку.


Завдяки небайдужому громадянину, поліцейські затримали нетверезого водія

Вихідними під час патрулювання, до інспекторів звернувся громадянин, який повідомив, що водій авто Opel має ознаки алкогольного сп’яніння та зараз від’їжджає від супермаркету на бульварі Шевченка у Черкасах.


Правоохоронці встановили чоловіків, які скоїли розбій і грабіж

Двоє чоловіків 20 серпня у Черкасах вчинили грабіж і розбій. Вони, на перехресті вулиць Бидгощська та В’ячеслава Чорновола, напали на місцевого мешканця та погрожуючи зброєю заволоділи його велосипедом.


Навчальний рік розпочнеться у звичайному режимі

Навчальний рік в Україні розпочнеться 1 вересня у звичайному режимі. Про це на брифінгу розповів міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, повідомляє osvita.ua з посиланням на Укрінформ.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 25 серпня