Цифровізація: Межі громад з’явилися на Публічній кадастровій карті

Держгеокадастр додав новий шар на Публічну кадастрову карту – «Межі територіальних громад».


Уряд продовжив карантин до 1 жовтня 2021 року

На сьогоднішньому засіданні Уряд затвердив ініційоване Міністерством охорони здоров’я рішення про продовження карантину до 1 жовтня 2021 року.


Чоловіку, який погрожував жінці та дитині пістолетом, загрожує до 7 років за ґратами

До Черкаського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що чоловік спровокував конфлікт та погрожував їй зброєю з вікна будинку на вулиці Тараскова у Черкасах.


Відкритий чемпіонат Сміли з судномодельного спорту. Нагородження (Відео)


Смілян та гостей міста запрошують до участі у святковому велопробігу з нагоди державних свят

23 серпня о 9-00 з Майдану Слави стартуватиме велопробіг з нагоди Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора України. Усіх жителів і гостей нашого міста від 14 років запрошують на велосипедах проїхатися визначеним маршрутом.


Промислові рибалки завдали шкоди майже на 70 тисяч гривень збитків

11 серпня під час рейду інспектори Черкаського рибоохоронного патруля викрили порушення правил промислового рибальства на Кременчуцькому водосховищі поблизу с. Тіньки Черкаського району.


Черкаські правоохоронці проводять профілактичні бесіди з дітьми

Для працівників ювенальної поліції діти є однією із найбільших цільових аудиторій для проведення правопросвітницьких заходів. З ними проводять уроки, виховні години спілкування, ігрові заняття, бесіди та лекції.


Вандали напали на приміський поїзд Знам’янка – ім. Т. Шевченка

10 серпня на перегоні Фундукліївка – Цибулеве група невідомих осіб скоїла вандальний напад на приміський поїзд. Випадок трапився під час руху поїзда №6505 сполученням Знам’янка – Т. Шевченка.


У МОН обіцяють не примушувати вчителів до щеплення

Примушувати вчителів до щеплень від COVID-19, для того щоб досягти бажаного рівня вакцинованих педагогічних працівників, не будуть. Про це заявив міністр освіти Сергій Шкарлет, передає osvita.ua.


На одній із вулиць Сміли конфлікт ледь не закінчився вбивством

За процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури 19-річному жителю Смілянщини повідомлено про підозру за фактом замаху на вбивство особи (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України).