Відкритий чемпіонат Сміли з судномодельного спорту. Другий день змагань (Відео)


Майже 2 тисячі ДТП сталося в області з початку цього року

Як розповіли у поліції Черкаської області, за І півріччя 2021 року на території Черкаської області сталося майже 2000 ДТП, внаслідок яких загинули 38 осіб.


Близько мільйона сіянців підростає у розсадниках Смілянського лісгоспу

Багато уваги приділяють у Смілянському лісгоспі вирощенню сіянців та догляду за ними. Починаючи з 2008 року, підприємство переорієнтувалося на європейські стандарти і успішно практикує створення лісових культур


Цьогоріч жителі Черкащини отримали 315 кредитів на заходи з енергозбереження

У Черкаській області цьогрріч уповноваженими банками (АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк») видано 315 кредитів на 12,2 млн грн. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА.


Правоохоронці впіймали чоловіка, який був у розшуку

На спрацювання кнопки «Термінового виклику поліції» негайно прибули поліцейські охорони, коли черкасець намагався вкрасти велосипед біля супермаркету.


У Смілі триває вакцинація колективів

9 серпня мобільна бригада смілянського «Центру первинної медико-санітарної допомоги» вакцинувала колектив зони активного відпочинку «Галактика»


Завтра у нашому краї прогнозують дощ та грозу

За інформацією метеостанції Сміла, завтра у нашому краї очікується мінлива хмарність. Вночі без істотних опадів.


На Черкащині виявили 8 артилерійських снарядів

9 серпня до Центру управління в надзвичайних ситуаціях надійшло повідомлення про те, що близько 09:40 в Золотоніському районі на відкритій території виявлено 8 артилерійських снарядів.


Поліція розшукує чоловіка, який побив та зґвалтував двох жінок

У селі Хацьки орієнтовно першої години ночі, до будинку пенсіонерки проник невідомий чоловік. На той час 61-річна жінка була вдома з подругою, 72-річною жителькою Черкас, яка приїхала погостювати.


СБУ викрила чиновників автодора на оборудках із продажом держмайна

СБУ за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури викрила масштабну корупцію у ДП «Черкаський облавтодор».