З любов’ю до читачів

14 лютого не лише День закоханих, а й Міжнародний день книгодарування. Комунальне підприємство «Медіа-центр» і редакція газети «Сміла», що входить до нього, теж причетні до цього свята. Адже крім періодичного регіонального друкованого часопису, наш колектив видає книги. Більше того, ми створили свою «Бібліотеку газети «Сміла». Книги з цієї серії багато хто отримав у подарунок.


Провідники приміського потяга допомогли породіллі

Провідників приміського поїзда «Знам’янка – Колосівка – Одеса», які прийняли пологи в пасажирки, відзначать почесними грамотами від керівництва залізниці. Провідники проявили свої найкращі професійні і людські якості, коли прийшли на допомогу молодій жінці в якої під час поїздки почалися пологи.


Штормове попередження по м. Сміла та Смілянському району

Вночі 15 лютого очікуються пориви вітру 15-20 м/с За даними Черкаського обласного центру з гідрометеорології


Смілянські випускники – талановиті та здібні зустрічалися у рідних стінах

Цьогорічний традиційний вечір зустрічі шкільних друзів підтвердив: наша школа багата на таланти, як випускників, так теперішніх учнів. Завітали до школи випускники різних років: ювілейних і звичайних, та не просто завітали, а повернули всіх нас у часи, коли ми сиділи за шкільними партами, закохувалися, мріяли про майбутнє. Зачарували своїм співом випускниці Ількевич Альона, Снісаренко Юлія, нині […]


Смілянський студент став призером Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу

Вже стало традицією, що студенти Смілянського коледжу харчових технологій є активними учасниками різнорівневих конкурсів та змагань. Ось і в цьому році студенти І-ІІ  курсів здобули призові місця у Міжнародному природничому інтерактивному конкурсі «Колосок осінній – 2016», повідомляє прес-центр навчального закладу.


Смілянська ОДПІ нагадує про подання декларації про доходи

На зустрічі з платниками податків Смілянщини начальник Смілянської ОДПІ Костянтин Синьогуб нагадав про обов’язок громадян подати декларацію про доходи які підлягають обов’язковому декларуванню за наслідками 2016 року згідно з Податковим кодексом України (далі – Кодекс). До таких доходів, належать:


На Смілянщині п’яний пішохід попав під колеса

Як повідомляє Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Черкаській області, 12 лютого, близько 18.50 годин в селі Костянтинівка Смілянського району по вулиці Центральній, водій автомобіля “Опель Кадет”, 39-річний житель м.Сміла, скоїв наїзд на пішохода 24-річного жителя Смілянського району, який рухався по краю проїжджої частини та раптово вийшов на дорогу.


У Смілі може бути Шевченківський госпітальний округ

Учора, під час представлення нового очільника Смілянської РДА голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко зокрема сказав, що підтримує створення на Черкащині ще одного госпітального округу – Шевченківського з центром у Смілі. Про це ж говорив і народний депутат Сергій Рудик, який зазначив, що спілкується із київськими посадовцями, щоб позитивно для Сміли вирішити питання з округом.


Жінку, яка переходила дорогу поза пішоходним переходом збив автомобіль

Автомобіль збив жінку, яка порушували правила дорожнього руху, повідомляє Відділ безпеки дорожнього руху УПД ГУНП в Черкаській області. 11 лютого, близько 17.00 год., в м. Сміла по вулиці Стаханова, водій автомобіля “ГАЗ 33021”, 51-річна місцева жителька,


Кількість молодих людей, які вживають наркотичні речовини зростає

Майже кожного тижня у м. Сміла та Смілянському районі працівники правоохоронних органів виявляють злочини пов’язані із збутом та вживанням наркотичних засобів.