Конкурс з визначення організатора аукціону з продажу майна КЖВП „Наш Дім”

Арбітражний керуючий Звєздічев Максим Олександрович діючий на підставі Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та інших нормативних актів, оголошує конкурс з визначення організатора аукціону з продажу майна банкрута: — Комунальне житлово-виробниче підприємство „Наш Дім” (юр. адреса: Черкаська область, м. Сміла, вул. Краснопресненська 7, код ЄДРПОУ 31982446) Повноваження арбітражного керуючого (ліквідатора) підтверджені […]


За тепло доведеться платити ще більше: чого очікувати споживачам

В Україні, в 2017 році, можуть переглянути тарифи на теплопостачання. Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробило проект концепції реалізації державної політики у сфері теплопостачання. Документ проходить етап громадського обговорення.


Львівське сміття “мігрує” Черкащиною

Поблизу Золотоноші перекинулася вантажівка, яка везла сміття зі Львову. Черкаські правоохоронці збираються відкрити кримінальне провадження, а екологи склали адміністративний протокол. За словами речника ГУНП в Черкаській області Дмитра Грищенка, зараз вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтями 15 та 239 Кримінального кодексу (замах на забруднення земель). Санкція передбачає штраф до 200 неоподаткованих мінімумів.


Податкові канікули для окремих платників податку на прибуток

Смілянська ОДПІ повідомляє, що Законом України від 22.12.2016 року № 1797 внесено зміни до п. 44 підрозд. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України (далі – ПКУ), а саме на період до 31 грудня 2021 року застосовується ставка нуль відсотків для платників податку на прибуток, у яких річний дохід, визначений за правилами бухгалтерського обліку […]


У Кам’янці дитині, позбавленій батьківського піклування, повернуть гроші за харчування

Ухвалою Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ задоволено вимоги прокурора та зобов’язано Кам’янську міську раду сплатити в повному обсязі дитині, позбавленій батьківського піклування, грошові кошти за харчування у дошкільному навчальному закладі.


Серед причин травмування на залізниці – перехід колії у невстановлених місцях та ходіння по коліях

За 12 місяців 2016 року кількість випадків травмувань сторонніх громадян на об’єктах залізничного транспорту Одеської магістралі становила 92 особи проти 97 у 2015 році. З них було травмовано 67 чоловіків (з них 41 зі смертельним наслідком), 18 жінок (з них 15) та 7 дітей віком до 16 років.


Українцям пропонують змінити календар святкування і державні свята

Український інститут національної пам’яті пропонує впорядкувати календар державних свят і пам’ятних днів і представляє для громадського обговорення розроблений ним проект Закону України “Про державні й інші свята, пам’ятні дати і скорботні дні”.


Колегіанти віртуально гуляли Дрезденом

Однією з головних активностей тижня у школі-колегіумі став захід «Global Citizenship». Учні 8 – 11-х класів із задоволенням та цікавістю вивчали, що таке демократія, уряд та закон, отримали знання та вміння критично осмислювати політичнi та соціальні питання та зважувати докази, брати участь в дебатах і аргументувати свою точку зору.


На Смілянщині “Деу Ланос” не розминувся з “Ладою Самарою”

У селі Носачів водій автомобіля “Деу Ланос” не впорався з керуванням та скоїв зіткнення з автомобілем “ВАЗ-21093”. Аварія сталася 1 лютого по трасі Сміла-Умань, повідомляє сайт “ІнфоМІСТ“. Унаслідок ДТП водій автомобіля “ВАЗ-21093” отримав тілесні ушкодження.


На Смілянщині затримали вантажівку з нелегальною деревиною

2 лютого на автодорозі між містом Сміла та селом Малосмілянка за порушення Правил дорожнього руху був зупинений автомобіль «ГАЗ-66» під керуванням 36-річного жителя Кам’янського району, повідомляє сайт “Про все“.