Смілянські правоохоронці впіймали «домушника»

Підозрюваного затримали на одній із вулиць міста. Чоловік ніс викрадений телевізор на продаж. Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Ввечері до Смілянського відділу поліції зателефонувала 40-річна мешканка міста. Жінка повідомила що вхідні двері її квартири пошкоджені та зникли золоті прикраси, ноутбук та телевізор.


Залізничники Шевченківського регіону зійшлися у шахових баталіях

9 лютого у спортивній залі фізкультурно-спортивного комплексу “Локомотив” станції імені Т. Шевченка стартувала Спартакіада Шевченківського регіону – змагання шахістів. 28 учасників представляли 18 виробничих підрозділів Шевченківського регіону. Позмагатися приїхали також шахісти із з Христинівки  та Корсуня. Присутніх привітав директор ФСК “Локомотив” Олександр Говденко та судді.


Смілянська молодь через ігри підвищує рівень своєї соціалізації

9 лютого 2017 року члени клубу «Крок до успіху», якими є учні ДНЗ «Смілянський ЦППРК», підвищували рівень своєї соціалізації шляхом ігрової діяльності. До уваги учасників були представлені ігри «Галопом по Європах» та «Від знання до безпеки». Гравці ігор умовно потрапляли у різні ситуації під час виїзду за кордон, обговорювали проблеми трудової міграції, торгівлі людьми та […]


Смілянські податківці про соціальні пільги у 2017 році

Смілянська ОДПІ повідомляє, що застосування податкової соціальної пільги (ПСП) до нарахованого платнику податку місячного доходу у вигляді заробітної плати тільки за одним місцем його нарахування (виплати) здійснюється відповідно до статті 169 розділу IV Податкового кодексу України (ПКУ). Платник податку подає роботодавцю заяву про самостійне обрання місця застосування ПСП (далі – заява про застосування пільги).


Смілян запрошують стати наставниками для дітей-сиріт

8 лютого представники Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді представили тему наставництва широкому колу громадськості, а саме головам та представникам громадських організацій міста. Про це повідомлять на сайті ЦСССМ.