Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 2 вересня


На смілянському шосе авто злетіло в кювет

2 вересня близько 03:30 на автошляху Черкаси-Сміла водійка автомобіля Peugeot не впоралась з керуванням, з’їхала в кювет.


Черкащина отримає кошти на створення навчально-практичних центрів

62 заклади професійної освіти розділять 150 млн гривень на створення навчально-практичних центрів або оновлення обладнання в тих, що вже існують.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 2 вересня


На території Смілянської громади продовжили карантинні заходи до 1 жовтня

Продовжити до 1 жовтня 2021 року включно на всій території Смілянської міської територіальної громади адаптивний карантин у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19.


Літо «вимкнули»: у перші вихідні вересня та новий тиждень будуть із холодом

Цьогоріч літо на Черкащині нібо “вимкнуло”. Вітри в тилу циклону повернули на північні румби, відкриваючи шлях арктичному повітрю. Через це покази термометрів продовжують стрімко знижуватися. Вже за 1 вересня температурний фон був на рівні 16-17º, а вже 5 вересня прогнозується лише +10º, що відповідає більше початку жовтня, інформує начальник обласного гідрометцентру Віталій Постригань. Згадуються і […]


Віталій Новаковський здобув “золото” всеукраїнського рівня

Чемпіонат України на відкритому треку з олімпійських номерів програми серед (чоловіків, жінок, юніорок та юніорів відбувся у Києва з 28 по 31 серпня.


Смілянські лісівники розповіли, які порушення серед мисливців фіксують найчастіше

Триває сезон полювання на пернату дичину. Закінчиться він 26 грудня. Днями полювання встановлено суботу та неділю, а у деяких користувачів є додаткові дні полювання – середа та при полюванні із собаками – четвер.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 2 вересня


Студентам закладів освіти у 2022 році підвищать стипендії

Академічні стипендії студентів закладів вищої та фахової передвищої освіти будуть підвищені у понад ніж 1,5 рази з січня 2022 року.