Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 7 вересня


Фільм смілянських юнкорів відзначили в області

Журі обласного етапу Всеукраїнського телеконкурсу “Веселка” відзначило  відеофільм “Смілянський богатир Тимофій Медведєв” вихованців гуртка журналістики


Авто, яке поліцейські зупинили за порушення правил руху, виявилося у розшуку

Сьогодні під час відпрацювання у сфері безпеки дорожнього руху, інспектори патрульної поліції помітили паливоцистерну ГАЗ 5301, яка рухалась з порушенням правил перевезення небезпечних вантажів.


Закладам освіти варто підготуватися до переходу в онлайн

У разі переведення всієї території України з «зеленого» на «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, яке може відбутись вже наступного понеділка 13 вересня


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 7 вересня


З початку року підприємства Черкащини продали продукції майже на 50,5 мільярдів гривень

За даними обласного управління статистики у січні–липні 2021р. підприємствами області реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 50,4 млрд.грн.


Наймолодші школярі завітали на екскурсію до центральної книгозбірні

Чудову нагоду потрапити до чарівного світу книги використали сьогодні учні 1-А та 1-В класів школи діцею «Лідер» (класні керівники Любов Музика та Оксана Макарова).


З початку року на Черкащині розпочали працювати понад 5 тисяч підприємців

З початку року на Черкащині зареєстрували нову справу 5664 новостворених суб’єктів господарювання. У їх числі 780 юридичних осіб та 4884 фізичні особи-підприємця.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #4 від 7 вересня


Вогнеборці ліквідували пожежу в гаражі

6 вересня близько 18:25 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Черкасах на території автокооперативу “Захисник” в приміщенні двоповерхового гаража.