У Смілі започаткували “Шкварка-фест” (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 20 вересня


У Смілі відбудуться змагання на Кубок з мотокросу

У Смілі незабаром відбудеться яскрава та драйвова подія – Кубок Сміли з мотокросу. 25 вересня на головній мототрасі міста змагатимуться гонщики. Традиційно, місце проведення – стадіон у мікрорайоні РПЗ.


Посвята у гімназисти

Традиційно у вересні відбулася Посвята в гімназисти п’ятикласників. Вони змінили не лише приміщення початкової школи на гімназію. Тепер у них новий клас, багато вчителів.


У двох районах Черкащини зафіксували активність псевдоподатківців

Нещодавно на території області зафіксували непоодинокі спроби шахрайства особами, які представляються посадовими особами Головного управління ДПС у Черкаській області або довіреними особами таких посадовців.


У чоловіка, який хотів ввести в оману патрульних, виявили підроблені документи

Учора інспектори отримали виклик про те, що на вулиці Смілянська у Черкасах невідомі побили заявника та силою відібрали продукти.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 20 вересня


Учителів запрошують пройти онлайн-курс з української мови

Учителів хімії, фізики, математики, біології, які викладають у школах з навчанням мовами національних меншин, запрошують пройти курс з української мови «Українська для фізиків та ліриків».


Смілянина, який смертельно поранив сусідку, відправили на примусове лікування

За принципової позиції процесуального керівника у кримінальному провадженні, Смілянський судом задовольнив клопотання про застосування примусових заходів медичного характеру щодо 59-річного жителя Сміли.


Увага! З 24 до 26 вересня у Смілі хлоруватимуть воду

Комунальне підприємство «ВодГео» повідомляє, що з 8.30 год. 24 вересня (п’ятниця) до 17.00 год. 26 вересня (неділя) буде проводитись ХЛОРУВАННЯ мереж водопостачання міста. Водою для питних потреб у цей період користуватися забороняється. Смілян просять забезпечити запас питної води.