У Смілі буде дитяче інклюзивне містечко (Відео)


Екскурсія на міській маршрутці (Відео)


Головний санлікар прогнозує локдаун не раніше листопада

«Найближчим часом Україна вийде із «зеленої» зони. Ми будемо вимушені запровадити «жовту», де будуть більш жорсткі обмеження щодо відвідування масових заходів або спортзалів», — наголосив головний санітарний лікар Ігор Кузін. Наразі в переважній кількості областей України погіршується ситуація із захворюваністю на COVID-19, але поки немає чіткої дати локдауну. За словами головного санітарного лікаря, уникнути локдауну […]


На Черкащині продовжують активно виявляти нелегалів

З початку вересня на території України стартував практичний етап цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».


На позачерговій сесії міської ради розглянули питання щодо передачі землі

Перед початком позачергової сесії у малому залі Будинку рад відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та містобудування, екології та раціонального природокористування.


Бібліотекарі провели у Смілі вуличну акцію «Збережемо природу для життя»

6 вересня бiблiотекарi вiддiлу абонементу та юнацького сектору центральної мiської бiблiотеки iменi Олени Журливої органiзували i провели вуличну акцiю «Збережемо природу для життя».


Юні сміляни успішно виступили на літературному конкурсі у Кам’янці

Сьомий рік поспіль «Поетична осінь» на День міста у Кам’янці літераторів. Нині представники п’яти дитячих літстудій Черкащини з’їхалися сюди, щоб позмагатися між собою в літературному конкурсі


Смілянські міграційники виявили іноземця, якого примусово повернуть додому

30-річного громадянина Узбекистана примусово повертають до країни походження. Кінцевий термін – 20 вересня.


Найбільш ранні заморозки за 30 років: на смілянській метеостанції сьогодні зафіксували заморозки

Вересень у нашому краї стартував аномально холодним. Вранці 6 вересня метеостанція Сміла зафіксувала заморозки на висотні 2 см від поверхні ґрунту інтенсивністю 1º, а в Золотоноші – на поверхні ґрунту -1º.


Майже 130 мільйонів гривень сплатили черкащани за користування водою, лісами та надрами

Черкащани протягом січня – серпня 2021 року до бюджетів всіх рівнів Черкаської області сплатили 129,5 млн грн рентної плати за користування природними ресурсами.