Сесійні питання: придбання грейдера і зарплата медикам (Відео)


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 24 вересня


Відсьогодні на порталі «Дія» можна отримати COVID-сертифікат

Після підтвердження своїх даних на порталі «Дія» ви зможете зберегти міжнародний COVID-сертифікат у файлі PDF. Документ можна роздрукувати або завантажити на пристрій.


Стало відомо на яких підприємствах цьогоріч скоротилися обсяги виробництва найбільше

Як підрахували в обласному управлінні статистики, протягом січня–серпня 2021 року індекс промислової продукції в області, порівняно з січнем–серпнем минулого року становив 97,9%.


У смілянських закладах освіти нині рівень вакцинації – понад 80%

Онлайн-інструмент, який допоможе за допомогою кількох кліків перевірити, як вакцинуються працівники освітніх закладів області, створили в Черкаській ОДА.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 24 вересня


Відбулася позачергова 26 сесія Смілянської міської ради

У великій залі Будинку рад відбулася позачергова 26 сесія Смілянської міської ради під головуванням міського голови Сергія Ананка.


У Смілянській міській лікарні збудують кисневу станцію

У Черкаській області спостерігається ріст захворюваності на коронавірус. Під час перебігу хвороби багато пацієнтів страждають від кисневого голодування.


До жовтня на ділянці Черкаси – ім. Т. Шевченка тимчасово відмінять рух частини поїздів

На дільниці ім. Т. Шевченка – Сміла – 910 км проводитимуть ремонтні роботи. У зв’язку з цим з 27-го вересня до 1-го жовтня включно відмінять рух поїздів на цій ділянці, інформує пресслужба Черкаської ОДА.


У Смілі шукають свідків ДТП

У Смілі жінка з велосипедом потрапила під колеса автомобіля. Інформацію про ДТП сайту 18000 підтвердила речниця обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Ірина Назарок.