Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #6 від 10 вересня


У ЦНАПах Черкаської області подати документи можна через додаток ДІЯ

До ЦНАПу без паперів. Абсолютно в усіх центрах надання адмінпослуг Черкащини працює шеринг документів через Дію. Тепер не обов’язково приносити документи у паперовому вигляді, якщо вони є у додатку


За добу на Черкащині тричі горіла солома, трава та тирса

За минулу добу, рятувальники Черкащини ліквідували три пожежі сміття, соломи, сухої трави та тирси. Близько 12:00 у місті Городище Черкаського району на відкритій території виникла пожежа сміття та тирси на площі 48 квадратних метрів.


Юні колегіанти з перших днів навчання бувають на екскурсіях

Учні 5-Б класу школи №3-колегіуму здійснили неймовірно захопливу та унікальну подорож до Черкас. Побували школярі на березі Дніпра, а потім потрапили до незвичайного, єдиного в Європі, буддійського храму «Білий Лотос»


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск #5 від 10 вересня


На Черкащині продовжить панувати “бабине літо”

За прогнозом синоптиків у вихідні вересень продовжить дарувати тепло. У так званий «оксамитовий» сезон, коли температурні контрасти суші і моря вирівнюються


З понеділка боржників почнуть відключати від електропостачання

Із 13 вересня на Черкащині розпочинається кампанія з відключення споживачів-боржників від електропостачання. Про це інформує Черкасиенергозбут.


Перехожий, який став свідком нападу на жінку, затримав зловмисника

Близько 18-ї години до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Пастерівській невідомий чоловік наніс тілесне ушкодження жінці та заволодів її велосипедом.


За добу нових випадків коронавірусу у Смілі немає, одужала 1 особа

Станом на 10 вересня у Смілі 54 особи хворіє COVID-19. Усі на амбулаторному лікуванні. Серед захворілих 3 дітей. За добу нових випадків коронавірусу не зафіксовано, одужала 1 особа.


На Черкащині розпочали збирати пізні зернові та технічні культури

Агропідприємства в Черкаській області розпочали збирання пізніх зернових та технічних культур. Про це інформує пресслужба Черкаської ОДА з посиланням на обласний Департамент агропромислового розвитку.