Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 18 грудня


На виконкомі схвалили міські програми розвитку, підтримки та надання медичних послуг

18 грудня під головуванням міського голови Сергія Ананка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. На порядок денний були винесені проєкти рішень щодо схвалення окремих міських програм


Поліцейські привітали дітей з днем Святого Миколая

В Черкасах поліцейські привітали дітей з днем Святого Миколая. У день Святого Миколая правоохоронці завітали у гості до комунального закладу Черкаського навчально-реабілітаційного центру


Черкаські податківці про нові розміри прожиткового мінімуму

Як інформують в обласному управлінні податкової служби, із 1 грудня 2020 року прожитковий мінімум на одну особу у розрахунку на місяць становить 2 189 гривень.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 18 грудня


Півсотні вимушених переселенців знайшли на Черкащині роботу

Протягом січня-листопада 2020 року послуги обласної служби зайнятості отримали 238  внутрішньо переміщених осіб, з них 208 осіб мали статус безробітного.


Черкаські бодібілдери – переможці міжнародних змагань

Міжнародний турнір з бодібілдингу «Арнольд Класик Європа» тривав з 11 по 13 грудня у Іспанії. За нагороди змагались спортсмени зі Швеції, Бельгії, Франції, Естонії, Італії та Словаччини.


На Черкащині стали більше виробляти молока, менше – м’яса

У 2020 році у всіх категоріях господарств індекс виробництва валової продукції в галузі тваринництва становить 98,5 відсотка у порівнянні з відповідним періодом минулого року.


Рятувальники нагадали смілянам, що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів

18 грудня рятувальники провели роз’яснювальну роботу з мешканцями Сміли. Локацією для спілкування була обрана центральна площа.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 18 грудня