«Укрпошта» випустила конверти із зображенням черкащанина, який загинув в АТО

“Укрпошта” до Дня Збройних сил України випустила два нові марковані конверти, присвячені загиблим військовослужбовцям – Героям України.


Протягом тижня у Смілі відключатимуть світло

Смілянський міський район електричних мереж проводить планові ремонтні роботи. Тож, з 7 до 13 грудня у Смілі тимчасово не буде світла на вулицях


Цьогоріч понад 200 переселенців звернулися за допомогою у пошуку роботи до центру зайнятості

Протягом січня-жовтня 2020 року послуги Черкаської обласної служби зайнятості отримали 223 внутрішньо переміщені особи, з них 195 мали статус безробітного.


Сьогодні – День Збройних сил України

День Збройних сил України – свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів.


У Черкасах під колеса авто потрапили 6-річний хлопчик та його бабуся

4 грудня у Черкасах на вулиці Сумгаїтській близько 18 години водій автомобіля Volkswagen Caddy скоїв наїзд жінку та 6-річного хлопчика.


Поліцейські затримали чоловіків, які крали речі із авто черкащан

До Черкаського відділу поліції 5 грудня із заявою про крадіжку звернувся місцевий житель. Чоловік розповів, що з його автомобіля ЗАЗ ”Таврія” невідомі особи викрали акумуляторну батарею.


В автоаварії на Христинівщині постраждало чотири особи

О 16:43 годині 5 грудня в диспетчерську екстренки надійшов виклик про дорожньо-транспортну подію біля села Мала Севастянівка, що в Христинівському районі.


Інспектори рибоохоронного патруля виявили на ставу рибалку-порушника з електроловом

4 грудня інспектори Черкаського рибоохоронного патруля викрили порушення природоохоронного законодавства.