Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #6 від 15 грудня


Перші в медальному заліку: черкащани, у складі збірної повернулися із перемогою з чемпіонату Європи

34 чоловічий чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики серед дорослих і юніорів відбувся у Туречинні з 9 по 13 грудня. За нагороди змагались гімнасти з Литви, Ізраїлю, Угорщини, Білорусії та Австралії.


Найбільш запитувані та високооплачувані професії на Черкащині

Протягом січня-листопада 2020 року до центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості, надійшло 29 тис. вакансій від роботодавців регіону.


Поліцейські відшукали крадія парфумів

Учора по камерам відеонагляду охорона магазину, що на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах, помітила крадіжку двох пляшок парфумів, вартістю майже 700 гривень кожна.


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #5 від 15 грудня


Релаксаційні марафони для рятувальників

Щодня у Центрі психологічного відновлення психологи обласного Управління ДСНС проводять розвантажувальні заняття із особовим складом.


У Черкасах чоловік намагався вкрасти навушники, сховавши їх у шкарпетці

Близько 22-ї години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з супермаркету по вулиці Припортова у Черкасах.


Аудитори Черкащини забезпечили відшкодування понад 28 млн грн

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Черкаській області впродовж 10 місяців 2020 року під час ревій та перевірок виявили через порушення законодавства на майже 193 млн грн


Депутати розглянули проєкт рішення щодо забезпечення дітей-сиріт житлом

15 грудня під головуванням Мар’яни Криворучко відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, молоді та спорту, культури, охорони здоров’я, соціального захисту


Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «Тясмин». Випуск #4 від 15 грудня